Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 14.05. do 21.05.

Ovan

U skladu sa svojim afinitetima i mogućnostima birate poslove koji vam omogućavaju da se izrazite na uspešan način. Potrudite se da pokrećete udruživanje po više osnova, posebno u povezivanju nekih poslovnih i privatnih interesa. Oslonite se i na podršku bliskih prijatelja u nekim osetljivim situacijama. Delujete zadovoljno razvojem događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponuje saznanje da je partner spreman da vam ugađa na razne načine.

Bik

Delujete vrlo zahtevno i spremni ste da preuzmete neku vodeću ulogu pred saradnicima. Zelite da se izborite za što bolje poslovne interese i uslove. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nova ili neobična emotivna potkrepljenja na raznim stranama, ali partner prati sve što činite.

Blizanci

Nakon faze pregovaranja sa saradnicima na vama je da donesete završnu reč i da sprovedete u delo zaključke koje ste doneli. U zavisnosti od okolnosti u kojima se nalazite najbolje je da primenjujete različite obrasce poslovanja, po principu uspešnih formula koje donose i najbolje rezultate. Delujete veoma privlačno na svoju okolinu, te u skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima učinite sve što je potrebno da uživate u društvu bliske osobe.

Pročitajte i…4 najlepša para među znakovima horoskopa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA