Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 17. do 24. jula 2017.

Devica

Posao – Venera je u polju karijere i to je znak da je vreme za promene, ne prevelike, ali bi neka varijanta dodatnog ili honorarnog posla vrlo prijala. Pokušajte da od nekog hobija ili nečeg što vas ne opterećuje, a volite da radite, načinite mogućnost za honorarni posao, za početak mali, ali sa dobrom razvojnom perspektivom.

Ljubav – Kako Venera u polju karijere čini da se stvari oko posla ubrzavaju, tako ukazuje i na mogućnost dešavanja vezanog za neku osobu koja je do sada bila prisutna samo u poslovnim varijantama. Sada bi to moglo da preraste u emotivnu vezu, pogotovo što Venera i Jupiter, vaš vladar polja partnerstva imaju dobar aspekt.

Zdravlje – Manji problemi sa stomakom, nogama i zglobovima.

Pročitajte i…Veliki ljubavni horoskop za jul 2017: Ovnu predstoji nova romansa a Strelac će uživati u flertu

Vaga

Posao – Jupiteru vašem znaku, podržan dobrim aspektom sa Saturnom, ali i Merkurom i Venerom, znak je da se na poslu odvijaju povoljnije stvari i da je pred vama niz šansi koje teško možete zaobići. Stoga uz uobičajenu dozu opreza, slobodno se upustite u razne poslovne kombinatorike.

Ljubav – Mars, vladar vašeg sedmog polja i sunce združeni u polju karijere ne daju previše prostora za emocije, tako a je potreban dodatni trud koji morate uložiti za ova pitanja. Nije pravi trenutak za razrešavanje emotivnih problema, jer biste tako samo još više zakomplikovali situaciju.

Zdravlje – Period nije povoljan za odlazak kod zubara ili hirurga, pazite se povreda.

Škorpija

Posao – Mars sa Suncem u znaku u kome ne iskazuje punu snagu, znak je da ste pod uticajem nekih prethodnih događanja, i da ste u manje povoljnom položaju nego što biste želeli. Merkur iz desetog polja znak je nesabilnosti dogovora oko posla i mogućnosti brzih neplaniranih promena.

Ljubav – Venera je u polju koje ne vidi svoj domicil u pitanju vašeg sedmog polja, to jest, polja partnerstva. To je znak da se između vas i partnera umeću razna pitanja kojima je zajedničko to što preipituju odnos na poprilično nerealan način. Potrudite se da vas niz sitnica ne navede na pogrešne odluke.

Zdravlje – Potrebno je da budete fizički aktivniji i da se bavite nekim sportom

Strelac

Posao – Saturn u vašem znaku već duže vreme koči dešavanja svih tipova. No, kako je sad povoljno aspektovan od većine planeta, u prilici ste da veći de pitanja koja su nejasna razjasnite i da na osnovu toga napravite makar i najmanji korak unapred. Neće biti lako, stoga ne odustajte na prvoj prepreci.

Ljubav – Venera u sedmom polju donosi brojne prilike, te ukoliko se ništa ozbiljno ne dešava problem je u vama i Saturnu koji u vašem prvom polju boravi već poduže vreme. Razmrdajte se malo i krenite događajima u susret. Ni najbolji aspekti planeta se neće realizovati ako tome ne dodate makar malo voljne akcije.

Zdravlje – Moguća manja prehlada i zubobolja.

Jarac

Posao – Kako je vladar, Saturn retrogradan u dvanestom polju, tako se stvari komplikuju u svim segmentima. Sa druge strane u sedmom polju Mars i Sunce združeni ukazuju da se nalazite pod pritiskom neke procene ili nekih, najpre neispunjenih rokova. Morate prionuti na posao i kontrolisati situaciju inače ćete se naći u velikom haosu.

Ljubav – Već pomenuta konjunkcija Marsa i Sunca u sedmom polju po osnovu partnerskih odnosa unosi dodatne tenzije i ukazuje na nepovoljne, ili manje povoljne ishode odluka i događanja koji su pred vama. Uzdržanost i analiza događanja umesto prostih reakcija umnogome pomažu da kontrolišete situaciju.

Zdravlje -Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom, posebno za rođene u prvoj dekadi znaka.

Vodolija

Posao – Vladar znaka je retrogradan, a vladar polja karijere u znaku debilitacije što je jasan pokazatelj da ne treba preduzimati ništa veliko u narednom periodu i da je najbolje održavati postojeće stanje kako se ne bi stvorila kriza i tamo gde je nema. Budite strpljivi i oprezni.

Ljubav – Emocije su podložne uticaju spoljnih okolnosti, pa je neophodno da stres i napetost koja dolazi sa polja posla ne pređe i na druge segmente života. Oni koji su u vezi prolaze kroz manje turbulentan period, dok oni koji su slobodni imaju priliku za novim intrigantnim poznanstvom i započinjanjem nove uzbudljive romanse.

Zdravlje – Manji pad imuniteta. Obratite pažnju na ishranu. Pojačajte unos vitamina.

Ribe

Posao – Suviše dugo Saturnov boravak u polju karijere koči sve ideje koje imate i sve planove, tako da ste se već navikli na spora dešavanja lišena promena i podložna rutini. Sa druge strane vaš vladar, Jupiter, u povoljnom aspektu sa Saturnom polako vas navodi na neke nove akcije. Nemojte propuštati dešavanja niti ignorisati znakove pored puta, jer se stvari polako menjaju.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Merkur u brojnim aspektima, prevashodno u vrlo dinamičnom odnosu sa Venerom, daje mogunost brojnih događanja u vezi sa emotivnim životom. Na vama je da ispratite taj intezitet i vidite šta Vam planete nude tokom nastupajućeg perioda.

Zdravlje – Oprezno rukujte električnim uređajima. Ne zanemarujte manje bolove.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA