Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 18.12. do 25.12. Jedan znak očekuje iznenadan novčani dobitak!

Ovan

Ljubav

Vaš vladalac Mars, planeta erotike, u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima. Partner se trudi da vam ugodi, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedan Lav misli na vas, a Vodolija vam šalje SMS.

Posao

Oko 18. decembra, klonite se rasprava sa kolegama. Posle 20. decembra, kada Saturn, planeta ambicije i uspeha, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da promenite posao ili da napredujete u karijeri.

Zdravlje

Čuvajte se virusnih infekcija.

 

Bik

Ljubav

Mars, planeta akcije u vašoj astrološkoj kući ljubavi, blizu Jupitera, simbola ekspanzije, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Jedna Devica misli na vas, a harizmatična Škorpija vam šalje SMS.

Posao

U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da očekujete priliv novca zahvaljujući saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog biznisa, bilo bi najbolje da sačekate do 10. januara iduće godine.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

 

Blizanci

Ljubav

U vreme mladog Meseca, oko 18. decembra, možete da odete na zajednički kraći put sa partnerom na kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke. Posle 20. decembra, kada Saturn, posle 30 godina, ulazi u znak Jarca, možete da upoznate osobu od koje vas deli veća razlika u godinama, ako ste dama.

Posao

Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, do 23. decembra, upozorava da bi trebalo da izbegavate konflikte sa mlađim kolegama kao i da odložite potpisivanje važnih ugovora. Početkom perioda, nekadašnji poslovni partner ima novu ponudu za vas. Poslušajte savet jednog Bika.

Zdravlje

Pazite se povreda u kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA