Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 21.05. do 28.05.

Ovan

Zahvaljujući novim događajima sada se nalazite u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa saradnicima imate bolje rezultate i neko je spreman da vas dobro nagradi. Potrudite se da u nekim rutinskim poslovima pronalazite više zadovoljstva nego do sada. Prija vam partnerova pažnja, naročito kada vas iznenađuje bez nekog posebnog povoda. Dobro je da posvetite više vremena raznim društvenim zanimacijama u krugu bliskih prijatelja.

Bik

Nastavlja se pozitivna tendencija, jer dajete svoj maksimum u raznim segmentima i delujete veoma zadovoljno pred saradnicima. Očekuje vas uspeh u ispunjavanju težih zadataka i zadovoljstvo zbog rešavanja nekih komplikovanijih pitanja. Pred svojim partnerom skoro da nemate tajni, ali ne treba da žurite sa saopštavanjem nekih istina. Bolje je da se upravljate po osećaju ili da lagano otkrivate neke stvari. Sve će biti dobro i faktor vremena vam ide u prilog.

Blizanci

Dinamika poslovnih događaja nameće ubrzani tempo ili zahteva sposobnost veštog prilagođavanja pod raznim okolnostima. Na sreću imate veliki uticaj na svoje saradnike i umete da ostvarite korisne ciljeve koji nailaze na topao prijem u vašem poslovnom ili privatnom okruženju. Zračite pozitivnom energijom, a neko ko vam je blizak pobuđuje lepe misli i emotivni fluid u vama. Porodica i partner se trude da vam ugađaju na razne načine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA