Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 26.02. do 05. 03.

Ovan

Zahvaljujući pouzdanim informacijama o novim prilikama pažljivo proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Sada se nalazite u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese i ne dozvoljavate da vas neko u tome sputava. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu na vas deluju vrlo inspirativno i ohrabrujuće. Posebno vam prija nečije sentimentalno ponašanje i spremnost da vam iskreno ugađa na različite načine.

Bik

Dobro ili na efikasan način uspevate da sprovedete sva pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju pozitivan utisak na okolinu. Vešto primenjujete različite poslovne strategije u zavisnosti od aktuelne teme ili ciljeva koje želite da ostvarite. Prizžljkujete snažne izlive emocija i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

Blizanci

Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Pročitajte i….One light shot: Vitaminska salata za dobro jutro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA