Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 27. 11. do 04.12.

Ovan

Posao

Vladar znaka Mars i dalje je u sedmom polju, ali od kraja ove nedelje, kada Venera ulazi u Strelca, u povoljnijem je izdanju. Generalno, poslovni aspekti pod uticajem su Merkura koji je značajno usporio. Svi poslovni poduhvati će se obustaviti na određeno vreme. Mars i Venera dolaze u povoljniji položaj, što znači da će, na poslovnom planu, problemi koji su obeležili prethodni period polako da se smanjuju.

Ljubav

Slobodni predstavnici znaka mogu krajem nedelje da uđu u novu vezu ili da ostvare novo poznanstvo.

Zdravlje

Dobro raspoloženje i optimizam će vas pratiti u ovom periodu. Bilo bi poželjno da kontrolišete apetit.

Bik

Posao

Vaš vladar Venera menja znak krajem nedelje. Znači da ulazite u novi ciklus dešavanja. Treba da znate da se ništa ne menja preko noći, pa ćete u ovom periodu biti u situaciji da se suočavate sa problemima koje ste ostavili iza sebe. Što pre raščistite stare odnose da bi mogli da iskoristite položaj planeta koji dolazi.

Ljubav

Izlazak Venere, vašeg vladara, iz sedmog polja donosi olakšanje. Vi se suočavate sa situacijom sa kojom nema mnogo neizvesnosti. Postojeće veze koje su stabilne prevazići će teškoće, dok slobodni imaju priliku za novu vezu.

Zdravlje

Više obratite pažnju šta unosite u organizam. Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno će delovati na vaš stomak.

Blizanci

Posao

Vaš vladar Merkur, združen sa Saturnom u sedmom polju, donosi vam aspekte koji ukazuju na otežano funkcionisanje. Problemi postaju složeniji, dogovori manje povoljni, pa budite oprezni. Vrlo je nezgodno biti na procenama i komisijama, ili raditi bilo šta što ima veze sa arbitražom.

Ljubav

Merkur u sedmom polju, združen sa Saturnom, donosi konfuziju. Na ljubavnom planu situacija je složenija, a rezultati nesigurni. Jednako je problematično obnavljati staru vezu kao i ulaziti u novu. I skladne i neskladne brakove potresa kriza.

Zdravlje

Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

Rak

Posao

Period počinje prolaskom vašeg vladara Meseca, kroz osmo, deveto, deseto i jedanaesto polje, što automatski kvalifikuje drugu polovinu nedelje za bitnu po pitanju posla. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, moraćete na put, ili dočekujete bitnog saradnika, kako biste ispravili greške.

Ljubav

Saturn, vladar polja partnerstva, na samom je kraju šestog polja i pred ulaskom u sedmo, opterećen konjunkcijom sa Merkurom koji je pred samom retrogradnošću. Pogled unazad je jedino ali i najlošije rešenje za naredni period.

Zdravlje

Izuzetno se dobro osećate. Ako je bilo nekih zdravstvenih poteškoća (naročito sa zglobovima, kičmom, zubima), situacija se bitno poboljšava.

Lav

Posao

Venera, presudna za karijeru, tokom ovog perioda menja znak. Ulaskom u trigonski znak Strelca postaviće neke stvari na mesto ali ne i sve. U istom znaku dešava se retrogradnost Merkura, što je najava da smanjite ambiciju i da završavate samo skoro gotove projekte. Sve ostalo ostavite za neki drugi period.

Ljubav

Ulazak Venere u Strelca kao i boravak u istom znaku sa vladarem sedmog polja Saturnom, otvoriće stara emotivna pitanja. Ove nedelje neće biti krupnih dešavanja. Bićete u prilici da utičete samo na sitne detalje, da se pripremite za bitnija dešavanja.

Zdravlje

Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje. Potreban vam je san.

Devica

Posao

Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve jednako komplikovane mogućnosti. Merkur na samom kraju znaka Strelca dostiže stepen retrogradnosti, uz konjunkciju sa Saturnom. Šta god da radite, dvoumićete se.

Ljubav

Vladar polja partnerstva Jupiter, u trećem polju, od koga se Venera razdvaja samim krajem perioda, naglašava da vam se dopada neko ko je u vašoj blizini. Kako god, period nije povoljan, jer će se sve što pokušate izjaloviti. Povedite računa o stabilnosti veze i ne eksperimentišite.

Zdravlje

Problemi sa zubima su izvesni. Ako ste na vreme posetili zubara, puni ste energije i dobrog raspoloženja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA