Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 28.05 do 04. 06.

Ovan

Nalazite se u kreativnoj fazi, ali moraćete da pokažete više sluha i za ideje koje imaju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Nemojte zaboraviti da veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentisete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni sva vaša očekivanja,

Bik

Dobro odmerite do koje granice možete da improvizujete u nekim pregovorima kako biste ostvarili svoje namere. Ponekad je neophodno rizikovati u određenoj meri, ali sa dobrim pokrićem u svakom smislu. Sada imate sjajnu priliku i da se udružujete u raznim pravcima ili da povezujete poslovne sa privatnim interesima. Ljubav ili partner, ne treba da se nalaze na listi čekanja i zato učinite sve što je potrebno da zablistate u punom sjaju. Očekuju vas promene.

Blizanci

Zadovoljni ste kada sumirate sve rezultate iz prethodnog perioda i imate jaku volju da se angažujete na nekim novim zadacima. Preostaje vam da detaljno isplanirate redosled poteza koji vas vodi ka sigurnom uspehu. Partner ume na razne i zanimljive načine da vas emotivno inspirise ili dodatno oraspoloži u svakoj situaciji.

Jednostavna vežba za čvršća bedra (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA