Categories Horoskop

Nedeljni horoskop od 9. do 16. oktobra 2017: Jedan znak čeka raskid!

 

Ovan

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje koje deluju vrlo podsticajno na vašu okolinu. Sada treba da sprovedete u delo ono o čemu ste govorili. Vašu dobitnu kombinaciju predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Osećate emotivni zanos i inspirisani ste da učinite nešto posebno kako biste usrećili voljenu osobu. Oslonite se na svoju intuiciju. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu.

Bik

Najbolje rešenje je da se opredelite se za opciju koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima. Potrudite se da budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju vam nečija pažnja i komplimenti, novi susreti na vas deluju vrlo podsticajno. Doživljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa partnerom.

Blizanci

Prilično ste se zapetljali u neke poslovno-finansijske dogovore i sada Vam nije lako da iz svega toga izađete na dobar način ili kao “pobednik”. Na kraju, ipak morate odlučiti o čega Vam je više stalo, da li do moralne satisfakcije ili do novčanog dobitka. Kompromis kakav biste želeli nije moguće ostvariti. Dosta Vam je primedbi koje dobijate od svog partnera i zato “okrećete novi list”, spremni ste i na neke velike promene. Naravno učinite ono što je nužno, ali ne po svaku cenu ili na silu.

Rak

Napravili ste dobru poslovnu procenu i zahvaljujući raznim veštinama koje koristite u pregovaranju uspevate da ostvarite sve svoje planove. Ipak, ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja koja može da vam pomogne prilikom rešavanja novčanih pitanja. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i ne dopada vam se kada imate utisak da vas partner proverava. Svaki vid brzopletnosti može da iskomplikuje odnos sa bliskom osobom, bolje je da se opustite.

Lav

Predano radite na svim zadacima koje imate i dajete dobar primer svojim saradnicima. Okolina vas uvažava i neko je spreman da vas nagradi za vaše posebne sposobnosti. Najbolje je da se udružite sa bliskim prijateljima u sprovođenju nekih dugoročnih planova. Ne želite da donesete neku ishitrenu odluku ili da pogrešnom reakcijom izneverite nečija osećanja. Potrudite se da poboljšate svoj odnos sa partnerom kako biste što više uživali u ljubavnom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA