Categories Horoskop

Nedeljni horoskop za 19.02. do 26.02. Jedan znak očekuje veoma uspešna poslovna nedelja!

Ovan

Ako želite da budete zapaženi u poslovnim krugovima, onda morate da se osmislite svoj nastup i da se poslužite malim lukavstvom. Nije na odmet da preterujete u dozvoljenim granicama kako biste se razlikovali od drugih, ali i kako biste osvojili šire simpatije. Obradovaće vas nečija pažnja, posebno kada se ne nazire mogućnost pozitivnog obrta. U odnosu sa voljenom osobom dobro je da pronađete skladniju formulu, koja vodi ka boljem ljubavnom zbližavanju.

Bik

Stalo vam je da ostvarite nove kontakte u saradničkim krugovima i da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Neko od saradnika ima važnu ulogu, ali i određene uslove koje vam postavlja. Preispitajte sve mogućnosti sa kojima raspolažete, pre nego što se opredelite za konačno rešenje. Nesuglasice koje vas prate u odnosu sa partnerom ne treba posebno da vas zabrinjavaju. Ponekad male „ljubavne varnice“ deluju vrlo posticajno i vode ka novom zbližavanju.

Blizanci

Pokušavate na način da odgovorite na razne izazove poslovne prirode i imate utisak da vam neko otežava kompletnu situaciju. Zatražite dobar savet od osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi. Sada je povoljan trenutak da investirate u neke važne ciljeve. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere pred partnerom, ali vam se čini da sve ide suviše sporo. Možda bi trebalo da promenite svoju ljubavnu taktiku. Sve može da se promeni na bolje.

 

Pročitajte i…Koji su to najzabavniji horoskopski znakovi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA