Categories Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 7. do 14. avgusta 2017: Tajna avantura za Lava, novo poznanstvo za Vodoliju!

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Foto: Thinkstock

Ovan

Posao

Polako uspostavljate kontrolu i stičete samostalnost u odlučivanju i planovima. Bez obzira na to što znate pravac, nemojte da preskačete bitne sitnice i donosite brzoplete odluke. Očekuju vas nepredvidivi događaji i oprez je neophodan.

Ljubav

Polje partnerstva obeleženo je Jupiterom, ali kvadrat sa Venerom donosi zbrkana osećanja i puno naboja u emotivnom odnosu. Slobodne očekuje mnogo izazova u naredom periodu, dok zauzeti imaju samo jedan – da održe vezu stabilnom.

Zdravlje

Bolovi u nogama su posledica fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće. Ipak, razmislite o ovom problemu da ne postane ozbiljniji.

Pročitajte i… Ova 3 horoskopska znaka će u avgustu pronaći pravu ljubav

Bik

Posao

Vaš vladar Venera se nalazi u Raku, u kvadratu sa Jupiterom, pa sve situacije vezane za posao čini napetim i komplikovanim. Potrudite se da strpljenjem prevladate kritične momente jer bi vas ulazak u sukob skupo koštao. Nije trenutak da ugovarate važne stvari vezane za karijeru.

Ljubav

Partner je napet i ne vidi dalje “od nosa”, ali ima izraženu individualnost. Ovaj aspekt će obeležiti vaš odnos narednih meseci pa probajte da se priviknete na ovakvo ponašanje partnera koje se negativno održava na vezu.

Zdravlje

Skloni ste prehladama i virusnim infekcijama. Preduzmite mere zaštite, uzimajte više vitamina kako bi posledice bile manje.

Blizanci

Posao

Merkur, vaš vladar, povoljno je smešten u Devicu, ali priprema se da uskoro krene retrogradno. U toj fazi sve planove usporava i čini ih konfuznim, a sve dogovore slabim u smislu realizacije. I vi ćete pod tim uticajem biti neodlučni i skloni dilemama, čak i za najmanje sitnice.

Ljubav

Venera je izašla iz vašeg znaka, pa je emotivni život postao mirniji. Veza može ući u rutinu, zato koliko god da ste umorni i želite promene, nije vreme da vučete važne poteze jer se suštinski ništa i ne bi promenilo, već bi sve ostalo isto.

Zdravlje

Imate probleme sa nesanicom, a to je posledica iscrpljenosti i sklonosti maštanju. Odmor bi vam prijao.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA