Categories Nedeljni horoskop

Ovnovi u krzi, Lavovi u iskušenju: Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017. godine

Foto: Thinkstock

Ovan

Posao – Iskoristite naklonost zvezda za ostvarenje snova. Savršen trigon između vašeg vladara Marsa i Saturna, kao i sekstil sa Jupiterom ukazuju na mogućnost da se na duže vreme poslovno pozicionirate na dugo željeno mesto. Sa udaljavanjem Marsa od Sunca rastu šanse za pozitivne poslovne promene.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju u kvadratu sa Venerom iz četvrtog naglašava napetost u vezi, pa se zato strpite i sačekajte bolji trenutak za rešavanje emotivnih problema i harmonizovanje odnosa. Osobe u braku ili vezi prolaze kroz krizni period. Slobodni će zahvaljujući Jupiteru konačno biti u prilici da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje – Iskoristite lepo vreme za šetnju i bavljenje sportom. Izbagavajte dugo zadržavanje u zatvorenom prostoru.

Bik

Posao – Mlad Mesec u četvrtom polju ukazuje na žarku želju za promenama u svim segmentima života. Što se posla tiče, da se vi pitate, sve biste radikalno izmenili preko noći. Ali, to nažalost nije moguće, pa je najbolje da najpre dobro ispitate trenutnu poslovnu situaciju i pronađete adekvatno mesto za sebe. Budite oprezni u poslovnim pregovorima.

Ljubav – Venera, vaš vladar, trenutno je u trećem polju, što ukazuje na vašu spremnost za nove susrete i poznanstava koji bi mogla da prerastu u romantičnu privrženost. Mars, vladar vašeg polja partnerstva, odvaja se od Sunca i dobija na snazi, što je znak skorijih emotivnih promena.

Zdravlje – Odvojite više vremena za odmor i zabavu. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se.

Pročitajte i… Šoping ideja za 5 minuta: Evo kako možete izabrati poklon prema horoskopskom znaku

Blizanci

Posao – Predstojeća događanja biće pod uticajem retrogradnosti vašeg vladara, Merkura, što znači da nećete mnogo moći da utičete na njih. Ne ignorišite prepreke sa kojima se suočavate već ih posmatrajte kao prilike koje pomažu da se nedefinisane stvari dovedu u red. Strpljenje i oprez su u ovom periodu neophodni. Proverite sve nedorečene informacije.

Ljubav – Vladar polja partnerstva, Jupiter u kvadratu sa svojim dispozitorom Venerom, znak je da ste spremni za nova emotivna dešavanja. Ipak, ne očekujte previše, jer će Saturn u polju partnerstva brzo ugasiti evenualno buđenje strasti i svaki odnos dovesti do apsurda. Mogući nesporazumi u vreme retrogradanog kretanja Merkura.

Zdravlje – Nervoza, stres, i nedovoljno sportskih aktivnosti škode vašem zdravlju. Vreme je da menjate sebe i svoje loše navike.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA