Categories Horoskop

Ove horoskopske znakove partneri najviše varaju i ostavljaju

Iako ovi znakovi sanjaju o savršenom životu i večnoj ljubavi sa partnerom, često budu grubo prevareni i ostavljeni…

Foto: Thinkstock

Vodolija

S obzirom na to da su mnogo zaokupljene sobom, Vodolije često ne primećuju kada je njihov partner nezadovoljan. Upravo zbog toga, može se desiti da budu prevareni, a kada njihova bolja polovina ode, Vodolija se neće čak ni zapitati gde je pogrešila.

Devica

Device sve u životu baziraju na logici, a mnogo manje na emocijama, a kada partner to oseti, možda će poželeti da pronađe emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

Strelac

Vatrenom Strelcu je teško odoleti, a njegova urođena želja za lovom ga stavlja na spisak najboljih ljubavnika. Ipak, s obzirom na to da posvećuju previše pažnje fizičkom, a menje emotivnom segmentu, njihovim partnerima to s vremenom može zasmetati.

Ovan

Iako je jak i samouveren, Ovan je često naivan. Ima tendenciju da gleda na život kroz ružičaste naočari. Zbog toga se može desiti da ne primeti da nešto nije u redu, iako je svima drugima jasno.

Blizanci

Zbog flerta s drugim osobama i često previše prohteva u seksu, Blizanci često nisu na listi osoba preporučivih za vezu. Partneri se često osećaju nesigurni, gube samopouzdanje, pa sreću traže na drugim mestima.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA