Categories Horoskop

Ovo je najnežniji znak Zodijaka a svi misle da je hladan kao led

Ukoliko imate kraj sebe pripadnika ovog horoskopskog znaka, morate znati ovih 10 njegovih osobina – o kojima nikada ne priča. Možda su Rakovi ćutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet, možda je Škorpija tajanstvena, ali niko poput ovog kritičnog, organizovanog perfekcioniste ne projektuje jednu sliku prema spolja, a drugu prema unutra. Zato, bez obzira na to da li vam Devica prijatelj, partner ili član porodice, dobro je znati ovih 10 stvari:

1.Device su jako osjetljive, budite pažljivi – one znaju da su osetljive, pa daju sve od sebe da kontrolišu svoje osećaje. Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Devici pružite osećaj sigurnosti kako bi mogla sigurno govoriti o svojim osećanjima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na sledeću eksploziju, jer Device su vrsne u potiskivanju osećanja.

2.Reci šta misliš, misli što govoriš. Device ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako se moraju “probijati” da bi saznale što mislite i osećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu saopštite obazrivo.

3.Red, rad i još malo reda. Sintagma “kreativni nered” Devici zvuči kao “nežno mučenje”. Ne morate ni pokušavati živeti prema njihovom standardu reda (i Devicama je to teško), ali zaboga, pokrenite se i pokažite nameru barem da očite stvari dovedete u red.

4.Razmazite Devicu (jer ona neće). Malo koji znak se toliko daje drugima, a toliko malo brine za sebe. Uostalom, ako mislite da vama nameće nemoguće standarde, verujte, prema sebi je trista puta gora. Zato je važno da je pokušate što više razmaziti i budite dobri prema njoj. Devica nikad neće to zloupotrebiti.

Alternativne terapije: Lečenje prema horoskopskom znaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA