Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za jun 2018.

Ovan

Dragi Ovnovi, mesec jun na poslovnom planu donosi, pre svega, stabilizaciju, što je uzrok tranzita Merkura kroz znak Blizanaca u kojem se ova planeta odlično oseća, tu pripada, a istovremeno gospodari ovim vašim poljem. S obzirom na to da je Merkur još i u direktnom hodu, sada je vreme da iskoristite njegov povoljan uticaj i da sve što ste zamislili (ili bar veći deo), započnete, realizujete, dogovorite. Jun je odličan i za sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora, početak poslovne saradnje. Ipak, na samom početku meseca (5.i6.juna), ova planeta ulazi u neugodan aspekt sa tranzitnim Neptunom, koji doprinosi ozbiljnim nesporazumima, konfuziji i pogrešnim informacijama. Na polju ljubavi, može doći do nepredviđenih situacija, a sve to u zavisnosti od vašeg emotivnog statusa. Vaša planeta, Mars, se nalazi u znaku Vodolije i pravi povoljan aspekt, ali u vama budi jednu drugačiju energiju. Ako ste zauzeti, poželećete malo više slobode za sebe, što će uneti dinamiku u vaš partnerski odnos, čak i rasprave. Oni koji su slobodni, sada bi mogli doživeti pozitivna iznenađenja kada se najmanje budu nadali. Zdravlje je stabilno, ali ćete biti malo nervozni.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, vi ste ovih dana prava zvezda zodijaka. Uran je ušao u vaš znak, a tu je poslednji put bio pre osamdesetak godina. Revolucija je stigla na sva vaša životna polja. Prvo ćete osetiti blagi „zemljotres“, koji je najava za sve ono što vas čeka u narednim godinama. To su, naravno, pozitivne, ali ne i lake promene, jer je najteže napustiti zonu komfora. Ipak, za sada ćemo se zadržati na mesecu junu i na bližoj budućnosti. Finansije vam se značajno popravljaju, ali ipak ćete osećati nemir, jer kada tranzitno Sunce obasja polje novca, kao što je vama sada, donosi glavni fokus na ovo polje. Venera boravi u vašem prirodnom polju komunikacije, kraćih putovanja I sada je povoljan period da razgovarate sa voljenom osobom, posebno ako iz prošlosti vučete neke nesporazume. Merkur je direktan, pa ovo dodatno daje priliku za harmoničnim ljubavnim odnosima. Ako ste ipak slobodni, ljubav vas može pronaći preko rodbine, ili čak ako odete na neki kraći put. Tranzitna Venera je u drugoj polovini meseca pa ćete sada najviše razmišljati, a neki I sprovesti u delo, kako biste trebali malo više pažnje posvetiti domu, odnosno ulepšavanju enterijera. Tranzitni Uran unosi nemir u vas I zato ste nervozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA