Categories Horoskop

Venera u Devici: Spremite se za period koji donosi ljubav i novac

Venera, planeta novca, 20. septembra, posle godinu dana, ulazi u poslovično vrednu i perfekcionistički nastrojenu Devicu, što znači da nećete moći glavu da dignete od posla. Iako je njen uticaj u tom znaku oslabljen, sekstil sa tranzitnim Jupiterom, već početkom nedelje, ipak donosi uvećanje zarade i šanse za napredovanje u karijeri, posebno ako radite u predstavništvu neke strane firme, turizmu, marketingu, medijima, zdravstvu. Venera će do kraja meseca obrazovati i trigon sa tranzitnim Plutonom, simbolom moći i bogatstva, koji posle višemesečnog retrogradnog hoda, 28. septembra, kreće direktnim hodom preko znaka Jarca. Ovaj aspekt, takođe, povoljno utiče na finansije, naročito ako planirate kupoprodaju zemlje, nekretnina, stambenog ili poslovnog prostora. Budući da je uticaj Venere najjači u Biku, Vagi i Ribama, predstavnici ovih znakova najviše će i biti pod uticajem ovih aspekata, kao i Device, Blizanci i Škorpije.

 

Ovan

Pozicija Venere, vladaoca astrološke kuće ljubavi, posle 20. septembra, nagoveštava romantičan susret s nekim ko nosi uniformu na radu. Do 22. septembra izbegavajte potpisivanje ugovora sa strancima. Novac stiže posle 28. septembra.

 

Bik

Posle 28. septembra očekuje vas susret sa nekim ko živi ili radi u inostranstvu. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, posle 20. septembra, donosi vam novac, naročito ako planirate kupoprodaju zemlje ili nekretnina.

Blizanci

Do 20. septembra očekuje vas mnogo novih poznanstava na putovanjima. Oslušnite partnerove želje, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Uspeh se smeši umetnicima i sportistima, ali budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

Rak

Ulaskom Sunca u vaše astrološko polje novca, 22. septembra, rastu šanse za zaradu, ako radite u nekom stranom predstavništvu ili zdravstvu. Ipak, u drugoj polovini perioda, posavetujte se s nekim pre prihvatanja nove poslovne ponude.

Lav

Ljubavne planete u znaku Device, posle 20. septembra, nagoveštavaju mogućnost ulaska u romansu sa osobom sa posla. Pozicija vašeg vladaoca Sunca, u trećoj dekadi perioda, donosi uspeh umetnicima, sportistima i naučnicima.

Devica

Planeti erotike, Marsu u vašem znaku, 20. septembra, pridružiće se još jedna ljubavna planeta, Venera, zbog čega ćete biti popularni i omiljeni u društvu suprotnog pola. Krajem meseca, ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA