Categories Inspiracija

Najlepše Srpkinje po izboru redakcije Lepota i Zdravlje

Lepota je estetska kategorija te o njoj ne treba raspravljati. Možete se složiti sa nama ili ne, u svakom slučaju uživajte u izboru 10 najlepših Srpkinja po izboru redakcije “Lepota i zdravlje”. Svaka od odabranih dama zauzima prvo mesto te niz koji sledi nikako nije njihovo rangiranje lepote. 

lena kovacevic hello!_360_1

Džez muzičarka Lena Kovačević prelepa je koliko zbog svoje spoljašnje, toliko i zbog unutrašnje lepote. Harizma i šarm su ono što je odlikuje, a besprekorni talenat samo još dopunjuje kompletnu sliku jedne lepotice.

Jana Milic 2013

Glumica Jana Milić, zbog svoje prirodnosti spada u najlepše žene u Srbiji. Lepa, mila i odlična glumica, jednostavno zrači nekom posebnom vrstom lepote.

hello!_258_02

Još od 1972. godine kad je izabrana za Miss Jugoslavije, Biljana Ristić pleni svojom lepotom. Šarmantna, pametna, duhovita, dugo je bila glavni animator u tadašnjoj državi. Biljana i danas u sedmoj deceniji života zrači životom i lepotom.

hello!_346_1

Mlada, lepa, vredna i posvećena, jednostavno rečeno, Ana Ivanović. Gde god da se pojavi, Anina lepota mora da bude primećena. I na teniskom terenu njena ženstvenost dolazi do izražaja.

Foto: Instangram
Foto: Instangram

Povukli smo paralelu između lepote Biljane Cincarević i njene umetnosti, čiji je glavni motiv žena. Koliko je žensko telo zaista privlačno, slikaraka dočarava kroz jedintven i autentičan likovni izraz. Ona odlično razume žensku lepotu, kako fizičku, tako i duhovnu, stoga i sama spada među najlepše žene našeg doba.

Foto: Miloš Nadaždin

Sa samo jedanaest godina bila je muza slavnog fotografa Pitera Lindberga, a Ana Vintur uvrstila ju je među najuticajnije trendseterke. Ni mi nismo mogli da je izostavimo s naše liste. Sara Brajović jedna je od najlepših Srpkinja koja je stekla svetsku slavu. Ona je model, muzičarka, glumica, istoričarka i blogerka – ponosni smo!

foto: Hello
foto: Hello

Jedna od naših najlepših žena je Tatjana Bošković, jer je njena lepota vanvremenska i definitivno ne bledi s godinama. Žena je oduvek bila i ostala lepa, kako spolja tako i iznutra.

hello!_284_4

Jelena Ristić osvaja na prvi pogled svojim širokim osmehom, a zbog nežnih crta lica njena prirodna lepota dolazi do punog izražaja.

hello!_310_1

hello!_356_1

Verujemo da je istinska lepota neprolazna, da za nju ne postoje vremenski okviri, i da prvenstveno dolazi iznutra. Sav novac uložen u ukrašavanje fasade, odnosno estetske “dorade” je uludo potrošen ukoliko je pogled tup, a unutrašnjost prazna. Upravo zato verujemo da među najlepše Srpkinje svakako spadaju Milena Dravić i Anica Dobra. Za nežnu spoljašnost i prkosnu lepotu, za krhkost i snagu, za beskrajnu harizmatičnost i čvrst stav. Zato što žene mogu da budu lepe i u pedesetim i sedamdesetim, baš kao i u dvadesetim, čak i lepše.

Foto: Life Content

2 komentara

  1. Meni su najlepse Srpkinje:(Olivera Katarina,Snezana Savic,Marija Petronijevic,Agneta Azirovic,Miljana Gavrilovic,Mirka Vasiljevic,Nina Jankovic,Danijela Stajnfeld,Ana Ivanovic,Sonja Kolacaric itd.)

  2. Meni su najlepse poznate Srpkinje ikada rodjene do sada:(Olivera Katarina,Snezana Savic,Beba Loncar,Gala Videnovic,Danijela Stajnfeld,Sonja Kolacaric,Marija Petronijevic,Lena Kovacevic itd.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA