Ambasadorka lepote, Džesika Alba inspiriše novim proizvodom

by | mart 24, 2015

Na ekskluzivnom događaju u Dubaiju, kompanija Braun, ambasadorka lepote Jessica Alba i njen tim jedinstvenih stilista, Emily i Merit, lansirali su najnoviju inovaciju iz Brauna i otkrili sledeću fazu Break Free kampanje.

foto: PR

foto: PR

Kampanja teži da inspiriše žene širom planete da ovladaju svojim ritualima za negu lepote kako bi mogle da izgledaju i osećaju se najbolje svaki dan, oslobode se stvari koje ih sputavaju i prigrle neograničene izbore. Bilo da su u pitanju neograničeni modni izbori zahvaljujući novom Braun Silk épil 9 koji čini Vašu kožu nežnom i do četiri nedelje, neograničen izbor frizura zahvaljhujući profesionalnom portfoliju za stajling ili neograničen osećaj samopouzdanja sa besprekornom kožom zahvaljujući novoj Braun četkici za piling lica, Braun omogućava ženama za prigrle život i prilike.

Alessandra Dolfini, Globalni Braun marketing direktor, objašnjava: „Kao vodeći svetski brend i eksperti u domenu ženske nege lepote, ponosimo se dizajniranjem inovativnih i superiornih proizvoda koji pomažu uklanjanju barijera za savršen izgled i osećaj žena i zato smo jako uzbuđeni našim najnovijim portfoliom proizvoda, pogotovo Silk-épil 9.

Jessica Alba, Braun Ambasador lepote, kaže „Ponosna sam što mogu da podržim brend koji dizajnira prelepe, funkcionalne proizvode za žene. Silk-épil 9 vam omogućava da se izrazite kroz Vaš sopstveni stil i daje slobodu da nosite šta želite sa samopouzdanjem.”

foto: PR

foto: PR

Emily i Meritt komentarišu „Verujemo da stil jedne žene nikada ne treba da trpi zbog toga što njena koža nije dovoljno lepa i zato smo jako uzbuđene što sarađujemo sa brendom Braun. Kao stilisti, videle smo iz prve ruke kako je osnažujuće kada žene ne moraju da se kriju iza „sigurnih” komada odeće i mogu da nose ono u čemu se osećaju dobro. Želimo da ohrabrimo žene da oslobode svoju garderobu i nose komade koji im omogućavaju da se osećaju fantastično svaki dan.”

Sa timom eksperata koji pokrivaju sve od lepote do stila i mode, Braun se nada da će zajedno inspirisati žene širom planete da se prepuste neograničenim izborima, svaki dan.

Tagovi: