CP Security: Ključ vaše bezbednosti

by | novembar 26, 2015

Ključevi, kao jedan od elemenata sigurnosnih sistema, modernizovani su kako bi svakom korisniku pružili što veću sigurnost, kao i brži i jednostavniji pristup prostorijama. Cilj svakog korisnika je bezbednost na najvišem nivou, što podrazumeva zaštitu od bušenja, zaštitu od obijanja, a pre svega nemogućnost kopiranja proizvoda.

Foto: PR

Foto: PR

Sada su proizvodi austrijske kompanije EVVA, koja decenijama širom Evrope pruža sigurnost velikom broju objekata, dostupni Srbiji i regionu preko partnera CP Security. Cilindrični ključevi predstavljaju izvanredan sistem moderne zaštite koji pruža maksimalnu sigurnost.

Prednost ovih ključeva i cilindra ogleda se u prilagođavanju njihove veličine, kao i jasnoj i preciznoj organizaciji i pristupu bitnim prostorijama. Pored toga što se pri izradi sigurnosnih sistema koriste već patentirani i najbolji sistemi za zaključavanje. CP Security je jedini proizvođač čija sigurnosna tehnologija koristi sistem magnetnog zaključavanja.
Master ključ otvara sva vrata, dok su ostali ključevi poređani po hijearhiji i otvaraju ona vrata za koja im je to pravo dodeljeno. Jedan ključ za sva vrata ili master ključ je nemoguće kopirati, sa njim se dobija prioritet ulaska, ali i pogodnost da privezak od dvadeset ključeva zamenjujete jednim ključem.

Foto: PR

Foto: PR

Prilikom izbora sigurnosnog sistema koji ispunjava vaše potrebe, CP Security je prava kompanija koja može da uputi najefikasnije rešenje. Kao poslovni partner kompanije EVVA, CP Security opravdava poverenje i prilagođava se rešavanju zahteva u najvišem nivou. Kako biste došli što lakše do odgovarajućeg sistema zaštite kompanija CP Security je za brži pregled dizajnirala sigurnosnu piramidu koja prikazuje strukturu sigurnosnih sistema i kako se razlikuju jedni od drugih. Ova piramida se sastoji iz četiri sigurnosna nivoa. Bezbednosni nivo i standard kompleksnosti ključa je veći što je i nivo bezbednosti viši. Svi sistemi obuhvataju organizacionu zaštitu (bezbednosnu karticu), pravnu zaštitu (patentna zaštita) i tehničku zaštitu (zaštita od kopiranja, falsifikovanja i čitanja tastera).

Tagovi: