Dan žena u TC BIG: Ne propustite veliki beauty i fashion makeover

by | mart 2, 2015

Već sad prijavite svoju omiljenu ženu za veliki beauty i fashion makeover koji će se održati u nedelju, 8. marta od 15 do 18 časova u TC BIG u Novom Sadu! Samo tri odabrane dame dobijaju total makeover!

foto:colorpresscontent

foto:colorpresscontent

Obrazložite zašto prijavljujete baš tu ženu, svoj komentar pošaljite na mejl [email protected] sa naznakom “BIG makeover za vašu omiljenu ženu”. Obavezno nam napišite svoje ime i prezime, njeno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, pošaljite fotografiju dame koju prijavljujete. Prijave traju od 1.3. do 4.3.2015. godine.

Drugi deo slavlja povodom Dana žena je baš 8.3. Prijave za make up i hair makeover je na licu mesta – u TC BIG. Prvih 20 dama koje se prijave hostesama u BIG šoping centru od 13 do 14 časova dobijaju šminku i frizuru.

Dan žena u TC BIG

TC BIG i magazini „Lepota i zdravlje“ i „JOY“ i ove godine potrudiće se da svim damama koje 8. marta posete ovaj tržni centar naprave naročit ugođaj.

Pogledajte kako je događaj izgledao prošle godine.

prosla godina 1-1

prosla godina 2-1

prosla godina 3-1

prosla godina 4-1

Pored dodatnih sniženja koji će svakoga odobrovoljiti na kupovinu za 8. mart, posetioce očekuje i bogat program za sve generacije.

U sklopu dečije igraonice biće organizovano ukrašavanje medenjaka. Najmlađi posetioci BIG centra biće u prilici da naprave najslađe i najoriginalnije poklone za svoje mame, bake i sve njima drage žene.

Nakon zabave za najmlađe i najslađe, članice Joga saveza Srbije prirediće svojevrsni performans na glavnoj bini i zanimljivu joga radionicu na temu Kako se uspostavlja ravnoteža u životu.

Tokom celog dana, svi posetioci BIG centra moći će da se potpišu na specijalno dizajniranu tablu i na taj način podignu glas protiv nasilja nad ženama koje je, čini se, u još većem porastu. Pored toga, organizacije „…IZ KRUGA“ i „SOS ženski centar“ promovisaće i mobilnu aplikaciju „Bezbedna“ koja je namenjena svim ženama.

U sklopu književnog kutka svoje romane promovisaće Jelena Bačić Alimpić. Na istom mestu potpisivaće knjige zainteresovanim posetiocima.

BIG Makeover za moju omiljenu ženu 

Poseban segment zauzima „BIG Makeover za moju omiljenu ženu“ u sklopu kojeg će tri žene koje su pobedile na on line konkursu dobiti kompletni makeover – od garderobe, preko šminke i frizure pa sve do večere u jednom od novosadskih restorana.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje majke, bake, drugarice, komšinice i ostale „žene-heroje“ od 1. marta. Potrebno je navesti zbog čega je prijavljena žena posebna a redakcije magazina „JOY“ i „Lepota i zdravlje“ odabraće tri najoriginalnija odgovora, a predložene žene obradovati makeoverom.

Obrazložite zašto prijavljujete baš tu ženu, svoj komentar pošaljite na mejl [email protected] sa naznakom “BIG makeover za vašu omiljenu ženu”. Obavezno nam napišite svoje ime i prezime, damino ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, pošaljite fotografiju dame koju prijavljujete. Prijave traju od 1.3. do 4.3.2015. godine.

Magazin JOY poziva svoje čitateljke da 8. marta dođu u BIG u svom najboljem street izdanju a žiri sačinjen od modnih urednika i stručnjaka odabraće najbolje i objaviti njihove kombinacije u štampanom izdanju JOY-a.

Na kraju dana posetioce očekuje zabavni igra „Obuci BIG lutku“. U celom tržnom centru nalaziće se obeleženi odevni predmeti i zadatak prijavljenih biće da naprave najbolju odevnu kombinaciju i obuku BIG lutku! Po izboru stručnog žirija, stilista najbolje obučene lutke dobija nagradno putovanje.

Tagovi: