Gillette objavljuje “Transformaciju brijanja” lansiranjem novog Fusion ProGlide brijača

by | avgust 3, 2015

Inspirisan da se kreće i ukloni doslovno svaku dlaku sa lica muškarca,

Foto: PR

Foto: PR

Gillette® [NYSE: PG] otkriva svoju poslednju inovaciju u proizvodnom portfoliju kako bi još jednom pomerio granicu brijanja: Fusion ProGlide sa FlexBall™ tehnologijom. Inspirisan zatezanjem lica i naporima koje muškarci čine kako bi bili sigurni da je brijač u bliskom kontaktu sa njihovim licem – Fusion ProGlide sa FlexBall™ tehnologijom je brijač dizajniran da se kreće kako bi pristupio svakom delu lica muškarca, umesto da muškarci pomeraju svoje lice, pružajući maksimalan kontakt sa konturama lica.

Muškarci su oduvek morali da pomeraju i zatežu svoje lice kako bi svaki njegov deo bio izložen oštrici brijača podjednako. Novi Fusion ProGlide sa FlexBall tehnologijom predstavlja transformaciju brijanja! Jedinstvena Flexball kuglica omogućava brijaču da se savija i time obezbeđuje dodatno kretanje prilikom brijanja i bolje prijanjanje oštrica brijača konturama lica, a brijanje je dvostruko prijatnije u poređenju sa Fusion ProGlide brijačem bez Flexball tehnologije.

Foto: PR

Foto: PR

“Više od jednog veka, od kako je King C. Gillette predstavio prvu verziju savremenog brijača 1901. godine, Gillette je revolucionizovao brijanje ljudi širom sveta kombinovanjem poslednje reči inženjeringa i precizne tehnologije u proizvodnji,” rekao je Radu Dobrescu, Local Delivery Associate Brand Manager Gillette South East Europe. “Sa FlexBall tehnologijom, Gillette je – još jednom – doneo unapređenje koje pruža iskustvo brijanja bez premca.”

Ključne karakteristike potpuno novog Fusion ProGlide brijača sa FlexBall tehnologijom:
– Potpuno nov spoj drške i glave brijača koja oštricama obezbeđuje čitav niz različitih pokreta, maksimalno prijanjajući konturama lica kako bi se obezbedilo uklanjanje doslovno svake dlake sa lica;
– Bolje prilagođavanje konturama lica za uklanjanje doslovno svake dlake
– Četvorosmerno kretanje za bolji kontakt sa svakom konturom muškog lica;
– Ergonomičnija drška za bolju kontrolu;
– Redizajnirane oštrice sa tanjim, finijim ivicama i naprednom površinskom obradom koja obezbeđuje nesmetano sečenje dlaka sa manje naprezanja i pritiska;
– Poboljšana gel traka koja pruža glatke pokrete preko kože;
– Pruža još bolje brijanje ukoliko se koristi sa proizvodom iste serije – Fusion ProGlide Sensitive gel za brijanje – koji priprema kožu za još prijatnije i komfornije brijanje.

Foto: PR

Foto: PR

Kao suštinski nova dimenzija manevrisanja, FlexBall tehnologija nadgrađuje inovaciju koju je Gillette uveo u brijanje još davne 1977. kreiranjem prvog brijača ikada. Iako je bio dvodimenzinalan, Atra brijač je postao standard za sve Gillette brijače – i svoju kategoriju proizvoda. FlexBall tehnologija sada dodaje ključnu treću dimenziju kako bi najbolje pristupila muškom licu koje je potpuno trodimenzionalno i ima u proseku 25.000 dlaka za brijanje.

Rezultat je veći opseg porketa za temeljniji kontakt od prethodnog brijača iz Fusion serije, kako bi se uklonila svaka dlaka, bilo da ona raste na okruglom obrazu ili prekriva nezgodne konture muške brade.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Tagovi: