IMMO Outlet Centar: Druženje sa Vesnom Dedić i Leom Imširagić

by | jul 30, 2015

U petak 31.07. od 20 sati samo u IMMO Outlet Centru sa svojim fanovima družiće se dve poznate dame, spisateljiva i TV voditeljka Vesna Dedić i dr Lea Imširagić, atrolog i energoterapeut. Svi prisutni će sa Vesnom i Leom moći uz kafu da popričaju na temu knjiga, TV emisija, astologije i AstroHealing-a, da se fotografišu i raspitaju o njihovom daljem radu.

Foto: PR

Foto: PR

Vesna Dedić je novinar, pisac i TV zvezda i svake nedelje „Balkanskom ulicom” dovodi svoje sagovornike u naše domove. Ali, ovoga leta Vesna Dedić je i jedan od najčitanijih pisaca u Srbiji i Crnoj Gori.Vesna je napisala tri knjige pod naslovom „Zauvek u srcu”, „Muškarci devedesetih” i „Kao leto”.

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Završila je akupunkturu na IASC u Beogradu, i član je Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP (The Association for Comprehensive Energy Psychology), kao i predstavnik ove organizacije za Srbiju. Lea je sertifikovani Bahov praktičar i tvorac je astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”.

Svoja predavanja redovno drži na u okviru asocijacije za energetsku psihologiju u Beogradu i na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju „Johannes Kepler“ u Beogradu, u Ljubljani i Harkovu, a učesnik je i predavač na mnogobrojnim stručnim konferencijama i seminarima u Sjedinjenim Američkim Državama, Engleskoj, Rusiji, Sloveniji, Argentini, Brazilu i Čileu.

Svuda je leto toplo, samo je je u IMMO Outlet Centru COOL!

Foto: PR

Foto: PR

Tagovi: