Jelen top 10 turneja stiže u Novi Sad

by | maj 7, 2012

Prethodnih pet koncerata održanih u okviru Jelentop 10 turneje u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Vranju, Somboru i Požegi, opravdalo je velika očekivanja i publike i izvođača. Jelen top 10 turneja iznedelje u nedelju dokazuje zašto je trenutno najznačajniji muzički događaj u zemlji, ali i šire!

Jelen top 10 turneja u subotu 12. maja stiže u samo srce Vojvodine – Novi Sad, gde će se na besplatnom koncertu u Maloj sali Spensa publici predstaviti Supernaut, Kanda Kodža i Nebojša, Sharks Snakes & Planes, Obojeni program, Darkwood Dub, zatim specijalni gosti iz Hrvatske, grupa Let 3, kao i bend Eyesburn koji će imati prvi nastup na ovogodišnjem izdanju Jelen top 10 turneje.

I Novosađani će, kao i dosadašnji posetioci Jelen top 10 turneje, biti u prilici da upoznaju neke od svojih omiljenih muzičara učešćem u mini kvizu koja se organizuje putem zvanične Jelen top 10 facebook strane.

Više informacija o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: www.jelentop10.com i www.facebook.com/jelentop10

Tagovi: