Knjižara Delfi slavi treći rođendan

by | septembar 24, 2012

U ponedeljak, 24. septembra, u periodu od 18 do 23 sata, knjižara Delfi SKC proslavlja svoj treći rođendan.

Tim povodom ova knjižara pripremila je brojna iznenađenja i popuste: knjige petnaest najprestižnijih domaćih izdavačkih kuća, Warnerova muzička izdanja kao i sve strane knjige biće na popustu od 20 odsto. Pored toga, kupovinom tri ili više Laguninih knjiga, koje će takođe biti na popustu do 20 odsto, ostvarujete i dodatni popust za Lagunine knjige koje su na akciji „10+10% dodatnog popusta“.

Pored druženja sa najprestižnijim srpskim piscima, od 18 sati, nastupiće etno-sastav Belo platno, a profesionalni šminkeri iz Avona šminkaće Beograđanke i deliti im stručne savete. Knjižara Delfi SKC i kozmetička kuća Avon pripremili su poklon iznenađenje za svakog kupca. Pored toga, za sve kupce obezbeđene su i zanimljive ponude za putovanja.

U želji da se pomeri granice postojećih standarda u domaćem knjižarstvu knjižara Delfi SKC ljubiteljima knjige nudi nov, savremen koncept knjižarstva i više od 80.000 naslova. Najveća i najlepša knjižara u ovom delu Evrope posetiocima nudi sve knjige domaćih izdavača, veliki izbor knjiga na engleskom, francuskom i ruskom jeziku, gift program, multimediju i igrice kao i ulaznice za sve događaje.

U okviru knjižare već dve godine radi i Delfi Café koji je postao popularno mesto okupljanja poštovalaca knjige.

U periodu od tri godine knjižaru Delfi SKC posetilo je više od milion ljudi – čitav jedan grad ljubitelja pisane reči. Pored toga, knjižara je ugostila mnogobrojne domaće i strane autore, bila domaćin manifestacije Noć knjige i učestvovala na Sajmu knjiga. U knjižari se nalazi i mala izložba ličnih predmeta pisaca.

Tagovi: