Ko su srpske heroine

by | mart 5, 2015

Anita Mančić, Ivana Španović, Jelena Vasiljević, Marijana Milosavljević i Jelena Bulatović dame su koje će ove godine poneti laskavu titulu herone i uveličati tradicionalnu proslavu Dana žena

Kompanija Movem Fashion, frašizni partner firme HUGO BOSS, i ove godine obeležava međunarodni Dan žena tradicionalnom proslavom. Čuveni stilista Ašok Murti će predstaviti kolekciju za proleće/leto 2015 a biće i i dodeljene nagrade “Žene heroine“ damama koje su svojim likom i delom postale primer i uzor, srušivši sve arhetipove o polu, veoma uvrežene u našem društvu. Žene herione za ovu godinu su: Anita Mančić, glumica; Ivana Španović, atletičarka; Jelena Vasiljević, naučnica koja je otkrila softver za otkrivanje primarnog mesta karcinoma; Marijana Milosavljević, donirala bolesnoj koleginici bubreg; Jelena Bulatović, izvršni direktor SAMa.

Muška odeća je oduvek predstavljala DNK brenda HUGO BOSS ali od sezone jesen-zima 2014. HB u fokus je stavio BOSS ženu koja je ženstvena, ali i pragmatična, intelektualka i sofisticirana istovremeno, uz sve to dama sa karakterom. Predstavljamo vam neke od modela koji će se nositi ovog proleća.

Tagovi: