IMMO i SVET šoping dan: Jelena Bačić Alimpić predstavlja svoje bestselere

by | novembar 29, 2014

Druga književnica koja će predstaviti svoja dela u petak, 5. decembra, ispred izdavačke kuća Laguna u okviru šoping dana u Immo outlet centru je Jelena Bačić Alimpić.

jelena bacic alimpic

U 18 sati, Jelena Bačić Alimpić govoriće o svojim knjigama koje su postale bestseleri. Iako je roman „Ringišpil“ objavljen 2010. godine, interesovanje čitalaca i dalje je veliko, a ova knjiga obara sve rekorde prodaje. Veliki je uspeh i pisca i izdavača kada mu se u štampi nađe 33. izdanje knjige.

Svoje čitaoce, 2012. godine, Jelena Bačić Alimpić obradovala je romanom „Pismo gospođe Vilme“ (27. izdanje u prodaji), koji govori o tajnama porodične prošlosti i sudbini žene koja je svoj život žrtvovala zbog ljubavi.

Ovog proleća, četiri godine od objavljivanja prve knjige, svetlost dana ugledao je novi roman „Poslednje proleće u Parizu“.

poslednje-prolece-u-parizu

U knjižarama je 17. izdanje ove knjige, što ide u prilog činjenici da je Jelena Bačić Alimpić jedna od najčitanijih i najtiražnijih Laguninih pisaca koju čitaoci obožavaju i raduju se njenim novim knjigama. Na makedonski su prevedene sve tri knjige poznate novinarke, a roman „Ringišpil“ preveden je i na turski jezik.

Simonida Milojković i Jelena Bačić Alimpić će tog dana svim posetiocima potpisivati svoje knjige.

Program i satnica:

13-15 Dekupaž radionica by Aleksandra Krčmar
15-17 Radionica za pravljenje prazničnih medenjaka
16-17 Promocija knjige Simonide Milojković
17-18 Predstava „Dve novogodišnje jelke i Niggor“
18-19 Promocija knjige Jelene Bačić Alimpić
18-21 Fotografisanje u photo booth kabini
18-21 DJ Fanatik i poznati

immo outlet i svet

Tagovi: