Do sada neviđeni spektakl na otvaranju Exita!

by | jul 1, 2014

U čast otvaranja ovogodišnjeg Exita, Pet Shop Boys su pripremili do sada neviđeni audio-vizuelni spektakl. Zahvaljujući svetskoj umetnici Es Devlin, koja je čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu, a i po turnejama najvećih svetskih zvezda kao što su Kanje Vest, Muse, Lejdi Gaga i Majli Sajrus, publika će imati priliku da prisustvuje nezaboravnom događaju. Ceremonija otvaranja biće održana 10. jula na glavnoj Exitovoj bini, na 158. rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju.

PSB

Ukoliko ovoga leta želite da odete na more, a ujedno i posetite neki muzički festival, onda je Exit idealan izbor za vas. Po prvi put, ovaj muzički događaj, koji se od 2001. godine održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dobio je svoj trodnevni nastavak na crnogorskoj plaži Jaz.

Exit se, kao i prethodnih godina, potrudio da ispuni različita muzička očekivanja, te će od 10. do 13. jula publiku na Tvrđavi zabavljati pomenuti Pet Shop Boys, dubstep senzacija Skrillex, dvojac 2Cellos, britanski sintpop sastav Hurts, kao i mnogi drugi. Trenutna cena četvorodnevne karte je 5.990 dinara, a u prodaji su i jednodnevne ulaznice po ceni od 2.490 dinara.

Ako poželite da nastavite zabavu na peskovitoj budvanskoj plaži, preporučujemo vam da iskoristite promotivnu akciju i za 6.990 dinara kupite kartu za oba festivala. Na glavnoj bini Sea Dance festivala (15-17. jula) publika će moći da pleše do ranih jutarnjih časova uz funky zvuke Jamiroquija, Underworlda, Darkwood Duba. Smeštaj je raznovrstan, na raspolaganju su hosteli, hoteli i kamp. Na vama je da odlučite u kakvu i u koliko dugu avanturu ćete se upustiti. Jedno je sigurno – dobar provod ne izostaje.

Exit je 2013. godine osvojio prestižnu nagradu za najbolji evropski festival, a nadmetao se u konkurenciji sa belgijskim festivalom Tomorrowland i mađarskim Szigetom. A kako nagrade nisu jedini pokazatelj kvaliteta, svedoči i bezbroj turista koji svakog jula hrle put Petrovaradina i uživaju u muzici vrhunskih izvođača. Zauzmite svoje mesto i zaigrajte na jednom od najvećih plesnih podijuma u Evropi.

Autor: Milena Gatarić

Tagovi: