Svi vole ljubavne romanse: L&Z preporuka filmova za vikend

by | avgust 22, 2014

Letnje ljubavi, one kratke ili one koje se pretvore u nešto više, svakako su najupečatljivije. Pogotovo, ako se dese negde na moru. Zato su posebno mesto dobile i u holivudskim filmovima.

Mnogo je filmova u kojima se glavna priča vodi oko dvoje koji su se upoznali negde na plaži ili kod rodbine za vreme odmora, ili na putu do mora… Sigurno i vi imate svoj omiljeni film čija priča o letnjoj romansi uvek izaziva suze.

Listu smo napravili i mi! A, ovo su samo neki od filmova gde je glavna ili jedna od tema upravo letnja ljubav. Spremite maramice za vikend i izaberite jedan.

50 First Dates

Romantična komedija, snimana na Havajima, sa Adamom Sendlerom i Dru Barimor u glavnim ulogama. Tužna i romantična priča o tome kako se prepreke prelaze uz podršku onog drugog.

Dirty Dancing

Osim ljubavne romanse, Patrika Svejzija i Dženifer Grej (Bejbi i Džoni), ovo je pravi film za one koji vole ples. Oba glumca fenomenalni plesači i hemija koja ih prati, predstavlja jedan do filmova sa liste za sva vremena.

The Notebook

Za ovaj film će vam sigurno trebati mnogo maramica. Rajan Gosling i Rejčel Mekadams, u romantičnoj drami, sa dve priče koje idu paralelno. Ljubav pobeđuje sve, definitivno.

Grease

Još jedan film u kojem su muzika i ples na visokom mestu, odmah nakon letnje ljubavi. Fenomenalni Džon Travolta i Olivija Njutn Džon, ipak nastavljaju svoju letnju romansu, a pored njih, film prati priču još nekoliko parova.

Adventureland

Džesi Ajzenberg i Kristen Stjuart igraju likove u kojima mogu da se pronađu svi oni koji rade letnje poslove. I ujedno se zaljube u kolegu. Čak mogu da ukradu i neke cake iz ovog romantičnog filma.

Autor: Life Content, J.J.

Tagovi: