Mari Mari promovisala CD dečjih pesama „Srce u srcu“

by | maj 28, 2015

U nedelju 24. maja 2015. godine, u umetničkom Paviljonu Cvijeta Zuzoric na Kalemegdanu, kantautorka i diplomirani muzički pedagog Mari Mari je sa decom iz svoje muzičke radionice promovisala prvi CD sa dečjim pesmama „Srce u srcu“, koji je izašao u izdanju PGP RTS.

Foto: PR

Foto: PR

CD je nastao je kao rezultat petogodišnjeg rada Mari Mari na razvoju muzičkih sposobnosti kod dece najmlađeg uzrasta, kao i rada na sveukupnom razvoju ličnosti deteta. Ona je istovremeno i autor svih muzičkih kompozicija, a tekstove osim nje, potpisuju i dečji pesnici Ljubivoje Ršumović, Aleksandar Božović i Nedeljko Popadić.

DSC_0311

Promocija je održana pod pokroviteljstvom Grada Beograda, a otvorila ju je Andrea Radulović, podpredsednica Skupštine Grada, koja je tom prilikom izjavila: „Grad Beograd je posvećen i istrajan u nameri da, podrži i pomogne sve one aktivnosti i svaki rad koji doprinosi da se naša deca zdravo i kvalitetno razvijaju i na taj način jednog dana postanu srećni, zadovoljni i odgovorni ljudi, a naše društvo bolje i lepše mesto za život – mesto na kom će uvek želeti da ostanu, žive i stvaraju. U tom smislu mi je zadovoljstvo što danas mogu da podržim rad Muzičke radionice Mari Mari, u kojoj se kroz muziku i Program koji je dobio preporuku i podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, upravo radi na višestrukom razvijanju ličnosti dece. Takođe, zadovoljstvo mi je da pozdravim i podržim izlazak CD-a dečjih pesmica „Srce u srcu“ – koje svojim kvalitetom neodoljivo podsećaju na najlepše pesmice iz detinjstva, na kojima smo odrastali“.

DSC_0153

Osim dece iz muzičke radionice koja su otpevala pesmice sa novog CD-a, kao specijalna gošća nastupila je i poznata pevačica Jelena Tomašević, a program je vodio Peđolino sa Aleksandrom Mosurović, bivšom polaznicom muzičke radionice. Promociji su prisustvovale mnogobrojne kolege, prijatelji i ličnosti iz javnog života, među kojima su bili i poznati glumac Ivan Bosiljčić, ministar policije Nebojša Stefanović sa porodicom, voditeljka Danijela Buzurović i Stefan Buzurović, kao i mnogi drugi.

Tagovi: