Merlin Menson 9. juna u Beogradu

by | maj 14, 2012

Na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz podršku Jelen Live-a, očekuje vas veliki broj iznenađenja. Jedno od njih svakako će biti nastup kontroverznog umetnika Merlina Mensona, koji će prisutnima na IQ Music festivalu predstaviti novi album “Born Villain” koji se za manje od dve nedelje od objavljivanja, našao u prvih deset najprodavanijih na Bilbordovoj listi.

Pomenuti album, obeležio je povratak Merlina Mensona u velikom stilu na muzičku scenu. “Born Villain” već je prodat u preko 39 hiljada primeraka. Inače, ovo je njegov sedmi album koji se nalazi u top 10 najprodavanijih.

IQ Music je novi muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža uz podršku Jelen Live, i na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i domaći bend Block Out.

IQ MUSIC će pružiti priliku i mladim, neafirmisanim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Od 15. maja sve numere koje su pristigle putem konkursa nalaziće se u video galeriji strane facebook.com/iqmusicfestival, a o finalistima će odlučiti broj lajkova koje uspeju da sakupe do 22.maja 2012.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Uąće” Shopping centar.

Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Tagovi: