Mesta najbliža bini za najvernije fanove Metalike

by | april 12, 2012

Ako ste već nabavili ulaznice za koncert Metalike na Ušću, obradovaće vas vest da ćete možda baš vi biti izabrani za jednog od 150 ljudi koji će imati priliku da ovaj spektakl posmatra sa najmanje udaljenosti.

Naime, kultni bend je odlučio da obraduje 150 svojih najvernijih fanova, članove Metallica Fan club-a, koji će imati priliku da se nađu u tzv. „snakepit-u“, mestu najbližem bini. Povod za ovakvu akciju je proslava dvadesetogodišnjice od objavljivanja albuma „Black album“.

Da biste osvojili mesto u snakepit-u, potrebno je da konkurišete preko sajta www.metallica.com kako bi dobili dve narukvice, a sve što je potrebno je da već imate ulaznice za koncert. Nagradna igra počinje danas, pa ne propustite da iskusite ovo muzičko dešavanje na pravi način!

Ulaznice za koncert mogu se naći po sledećim cenama:

Parter: 3300 dinara,

Fan pit: 4400 dinara,

Tribine: 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na prodajnim mestima Beogradske arene, Bilet centra Beograda, Eventim-a, Gigstix-a, „Ušće” Shopping centra, knjižara Delfi i Vulkan, kao i putem interneta na www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs i www.gigstix.com.


Tagovi: