Mlekara Subotica među najuspešnijim preduzećima u Vojvodini

by | april 29, 2015

IMG_0018

PKV dodelila nagradu Mlekari Subotica za najbolje poslovne rezultate u prethodnoj godini.

U Privrednoj komori Vojvodine 52. put svečano je dodeljena Nagrada Privredne komore Vojvodine za najuspešnije rezultate poslovanja privrednih društava i pojedinaca u prethodnoj godini.

Mlekara Subotica dobitnik je ove prestižne nagrade za 2014. godinu. Upravni odbor PKV, doneo je Odluku o dodeli nagrade Privredne komore Vojvodine za 2014. godinu i po svim kriterijumima a po ostvarenim rezultatima poslovanja u prethodnoj godini, Mlekara Subotica, u grupi privrednih društava zasluženo je nagrađena od strane Privredne komore Vojvodine.

Mlekara Subotica konstantno ulaže u unapređenje kvaliteta svojih proizvoda, ravnopravan je konkurent i svetskim proizvođačima, razvija prodaju kroz stalan interaktivan kontakt sa potrošačima, prati brze promene tržišnih uslova i očekivanja kupaca. Poseduje međunarodne standarde, HACCP sistem za proizvodnju bezbedne hrane, IFS V5 čijim uvođenjem je poboljšana bezbednost hrane i kvalitet proizvoda kao i sertifikate – ISO, BRC, IFS, Halal. Kvalitet proizvodnje i modernizacija pogona mlekare potvrđuje dozvola za izvoz na tržište Evropske unije koju mlekara među prvima poseduje.

Tagovi: