Najmlađi dočekali pravoslavnu Novu godinu uz Imlek, Bambi i Knjaz Miloš

by | januar 13, 2014

U susret dočeku pravoslavne Nove godine, na platou ispred Skupštine grada, kompanije Imlek, Bambi i Knjaz Miloš obezbedile su za najmlađe brojna iznenađenja i zanimljive aktivacije, kao i pakete svojih proizvoda.

Malisani iz doma za nezbrinutu decu dobijaju poklone

Kompanija Imlek je, pored proizvoda koje je poklanjala posetiocima manifestacije i nagradne igre za decu, ugostila i 40 mališana iz Svratišta za decu, za koje je ova kompanija pripremila i posebne Novogodišnje paketiće. Na Bambijevom štandu mališani su mogli da se fotografišu sa svim junacima Plazma keksića za decu – lanetom Bambijem, macom Micom, kucom Lakijem, vevericom Vecom, zekom Pekom i medom Brunom i da se zabave i provere svoje pamćenje igrajući igru Memorije, dok ih je na štandu kompanije Knjaz Miloš čekao Akviša, sa kojom su mogli da se slikaju u na licu mesta dobiju fotografiju za uspomenu, kao i Aqua Viva proizvode.

Malisani na Bambi standu Malisani na Imlek stand

Manifestaciju „Beograd najmlađima“ je otvorio predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali koji je sugrađanima poželeo uspešnu 2014. godinu i pozvao najmlađe da iskoriste lep dan i uživaju u bogatom programu koji je obuhvatio nastup dečjih horova, dečjeg rock-n-roll benda, klovnova, animatora, srpskih vitezova, kao i predstavu „Sportakus spasava sport u Srbiji“, a završio se čitanjem bajke za decu u izvođenju pozorišta Dadov.

Ivica Dacic na Platou ispred skupstine grada

Osim toga, najmlađi su mogli da učestvuju u školi crtanja, da od gline prave figure – glavna obeležja Beograda, da se slikaju sa sportistima klubova Crvena zvezda i Partizan, kao i da se druže sa gutačima vatre, klovnovima na štulama i žonglerima, a svi mališani koji su doneli crtež Beograda, mogli su da učestvuju u tomboli za paketiće.

Svi crteži će biti izloženi u Skupstini grada, kako bi se organizovala aukcija i prikupila sredstava za neki od domova za napuštenu decu.

Takođe, posetioci su mogli da posete i brojne štandove sa izloženim rukotvorinama, suvenirima, igračkama, etno detaljima i slatkišima i da se osveže voćem.

Tagovi: