Najveće celebrity transformacije

by | januar 27, 2012

Već je za sve nas postalo uobičajeno da se za razliku do nekada, kada su muzičari negovali jedan stil tokom čitave karijere, poznati danas menjaju praktično iz meseca u mesec.

Za Rijanu smo, na primer, navikli, da se njen muzički stil, ali i izgled, menjaju iz albuma u album, Kejti Peri je od 2008. kada je postala poznata širom sveta, isprobala verovatno sve boje kose, Lejdi Gaga je od disko zvezde postala osoba koja je pomerila granice mode, muzike i plesa.

Ipak, za neke zvezde pomislili bismo da će zauvek ostati verni svom stilu, ali i oni uspevaju da nas iznenade. Evo koje promene su uspele najviše da nas iznenade.

Verovatno rekorderka po oscilacija u telesnoj težini, glumica Kirsti Eli poslednji put je krajem prošle godine promivisala svoj novi veliki gubitak kilograma, i ples kao najbolji način za mršavljenje.

Anđelina Džoli  takođe je pretrpela veliku transformaciju u izgledu, ali i u drugim sferama života. Obline koje je ranije sa ponosom pokazivala su nestale, svoj izgled rock buntovnice zamenila je elegantnim haljinama i prefinjen stajlingom, i praktično da je više ne možete videti bez pratnje porodice.

Pevačici Kristini Agileri transformacije nisu strane, pa je tako tinejdž izgled sa albumom „Dirty“ promenila u divlji, da bi i njega zamenila, u skladu sa albumom „Back to Basic“ elegantnim stilom iz dvadesetih godina prošlog veka. Ipak, pevačica je u poslednjih godinu dana doživela da je ljudi ne prepoznaju, jer je nabacila nekoliko kilograma viška.

Verovatno najveća inspiracija za sve žene koje žele da smršaju bila je Dženifer Hadson, koja je postala popularna zahvaljujući Američkom idolu 2004, da bi ulogum u filmu „Dreamgirls“ dobila Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu. Dženifer je izgubila preko 35 kilograma.

Glumac portorikanskog porekla Žoakin Finiks, koji je postao poznat zahvaljujući ulozi Džonija Keša u filmu „Walk The Line“ i prelepim plavim očima, šokirao je sve kada je počeo da se pojavljuje u javnosti sa zapuštenom bradom i frizurom.

Keli Ozborn takođe je uspela da promeni svoj celokupan imidž. Nakon što je smršala, ofarbala se u plavo i promenila stil oblačenja, ali i ponašanja.

Glumac Džona Hil, koga smo gledali uz Breda Pita u filmu „Moneyball“ zapanjioje mnoge kada se prošle godine pojavio skoro 15 kilograma mršaviji.

Mladu glumicu Emu Votson  upoznalu smo kao Hermionu u popularnom serijalu filmova o Hariju Poteru. Danas, jedanaest godina od njenog prvog pojavljivanja na filmu, Ema važi za jednu od najlepših glumačkih zvezda.

Tagovi: