Ne propustite: DJ Umek u Novom Sadu

by | maj 9, 2012

Sve one koji su raspoloženi za đuskanje do ranih jutarnjih časova, pozivamo da ne propuste žurku na kojoj će 19. maja u Novom Sadu nastupiti vrhunski DJ-evi Umek i Baltek.  

Nakon velikih svetskih imena, poput Svena Vätha, Laurenta Garniera, Tige, Eryka Prydza, slavnih Chemical Brothers i Paul van Dyk-a, Beck’sperience obećava još jednu nezaboravnu žurku, ovoga puta u okviru festivala Green Love, koja će se održati u maloj sali Spensa.

Green Love jedan je od projekata organizacije Respect DJ’s i već treću godinu za redom  organizuje se sa ciljem da promoviše zaštitu životne sredine i utiče na ekološku svest mladih, kombinacijom ekološke edukacije i promocije novih muzičkih dostignuća i spada u jedne od najpopularnijih događaja u Novom Sadu.

Prema rečima DJ Umek-a zadovoljstvo je nastupati pred srpskom publikom, što potvrđuje i sama numera pod imenom “Novi Sad“ koju će izvesti u subotu, a posvećena je domaćoj publici! Uroš Umek danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su “Virgin“, Renaissance“ i dr. Postao je rezident u klubu „Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika Carl-a Cox-a. Početkom 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom “1605“.

Martin Bjelić, poznatiji kao DJ Beltek, u takmičarskom svetu elektronske muzičke produkcije probio se među vodećim svetskim DJ-evima. Još 2007. godine sa svojim hitom „Copacabana“, Beltek osvaja publiku i Pete-a Tong-a, pobedivši na njegovom „Fast Trax“ producentskom takmičenju. Uraganskim tempom u sledećih nekoliko godina, DJ Beltek publici je predstavio numere poput, njegovog svetski br. 1 tehno hita „Back In The Race“, numere „Kenta“ snimljene za Tiestovu produkcijsku kuću ili hita „In Search of Sunrise 7 – Asia“.

Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: blagajna SPENS-a, GIGSTIX store i Pariski Magazin u Novom Sadu, biletarnica Beogradske Arene, TC Ušće i Dom Omladine u Beogradu, kao i online, putem web sajtawww.gigstix.com 

Tagovi: