#NovaEnergija: Koji su naj utisci sa konferencije

by | maj 4, 2015

iva-za-portal11Komentariše Ivana Ilijin, modna novinarka.

 

 

I dok sumiramo utiske sa konferencije Nova energija koja je održana ovog vikenda na Kopaoniku, predstavićemo vam samo najbolje i najzanimljivije. Tako i u životu, uvek u kutiju sećanja stavite lepo, jer je takve kutije dobro otvarati često.

Najinspirativniji panel je održao Lazar Džamić, naš čovek iz Googla u Londonu koji nam je otkrio šta je u stvari trendi biznis stil: JUGAAD. Hindu reč koja označava snalažljivost u teškim okolnostima. Lazar nam je takođe objasnio kako da siromaštvo shvatimo kao svoju prednost. I sve podvukao, svetom: Najbolji način da se predvidi budućnost jeste da je izmislimo sami!

lazar

Ivana Stankovića iz Communisa je najbolje da odmah citiramo: “Kad nemaš izbora i to je izbor. Tada shvatiš koliko sam možeš da uradiš… Masa ljudi živi tuđe živote. Ne, život je tamo gde si ti. Ako ti se ne sviđa ovde, idi tamo, ali budi realan da živiš svoj život tu gde si. Ako ti se ne sviđa, promeni nešto!’’

1

Sve o blogovanju kao trendi hobiju novog doba i kako od njega napraviti posao, otkrile su nam, pored mnogih drugih, i Zorana Jovanović, ističući da od bloga odlično živi izdržava sebe, svoju majku, putuje, kupuje torbe…

2

Sendi Skopljak, lifestyle blogerka i ljupka dama s kojom ćete danas imati prilike da se družite u galeriji Ozon u Beogradu je priznala da živi od svog Instagrama i svojih 670.000 sledbenika.

3

Preslatki Filip Vukša, momak koji popravlja svet, je u pauzama, kao i svi prisutni, uživao u Frikom sladoledima.

4

Ovaj šarmantni gospodin zaslužuje pažnju. U pitanju je Đorđe Grujić, predstavnik portala „iloveZrenjanin“’ i PR lice jednog od najatraktivnijih letnjih festival „Soundlovers“ (Dođite od 24-26. jula u Zrenjanin)

5

Evo ih i najtrendi momenti sa žurki:

Posebne pohvale za damu u sredini u plišanoj haljinici. Pliš je materijal sezone, oslikava nežnost.

zurka 1

Naočare su postale seksi uz mačkaste okvire. Prednost novog doba jeste što sve naše nedostatke može učini privlačnima. Apel: vino zaslužuje posebnu pažnju, odmorite bar tad od telefona.

zurka 2

Nichim Izazvan je osoba koja će, hteo to ili ne, privući pažnju gde god da se pojavi. Kako visinom i korpulentnošću, tako i stavom. Ipak neka ga to ne ponesese u oblake jer treba zbilja da se potrudi i “zagreje stolicu” ukoliko želi da privuče pažnju L&Z čitateljki svojom kolumnom u našem magazinu.

zurka 3

Da, i kratka kosa je ženstvena! Sve je u vašem prezentovanju samog sebe.

zurka 4

Dve dame prelepih očiju. Ne skrećite pažnju sa njih cigaretom u ruci.

zurka 5

11205163_947898221896200_8231498977263984148_n

Tagovi: