Nove pesme Prodigy-ja premijerno u Beogradu

by | avgust 6, 2012

Treći Warrior’s Dance festival biće održan na Kalemegdanskoj tvrđavi u Beogradu 15. septembra 2012. godine.Uz čuveni sastav The Prodigy, koji je organizator festivala, nastupiće i Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me i mnogi drugi.

U okviru ovog jednodnevnog festivala grupa The Prodigy premijerno će, uz već dobro poznate hitove, izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma, čiji izlazak očekujemo tokom jeseni 2012.

Iako uživaju popularnost širom sveta, članovi grupe The Prodigy insistirali su da baš Beograd bude domaćin trećeg po redu Warrior’s Dance Festivala, zbog jake veze koju osećaju sa srpskom publikom.

,,Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će da nastupe Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe i ostali. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!’’ najavili su članovi benda.

Sastav The Prodigy poznat je po beskompromisnom muzičkom izrazu i s pravom nosi titulu jednog od nauticajnijih bendova u poslednjih 20 godina. Pored svojih standardnih hitova, koje je publika imala prilike da čuje na beogradskim i novosadskim nastupima ovog benda, The Prodigy su za svoj treći nastup u Beogradu najavili I premijerno izvođenje pesama sa novog albuma, za koji kažu da će biti mračniji i tvrđi od prethodnog Invaders Must Die.

Tagovi: