Održana promocija Eucerin Sun preparata

by | mart 27, 2013

Na promociji Eucerin Sun preparata za sunčanje, koja je održana 26. marta u hotelu „Falkensteiner“ posetioci su se informisali o zaštiti prilikom izlaganja suncu.

Direktorka farmaceutskog sektora Beiersdorfa Nada Miletić Nevajda, brend menadžerka Eucerina Dragana Palfi i prof dr Ljiljana Medenica govorile su o načinima zaštite od sunca, a posebnu pažnju posvetile su temi foto starenja.

Takođe su napomenule da su UV zraci prisutni čak i kada je oblačno i tada mogu oštetiti našu kožu. Objasnile su da izlaganje suncu pruža tamniji ten, štetno dejstvo se akumulira a preterana izloženost UV zracima može dovesti do ozbiljnih oštećenja kože, pa i do raka kože. Zbog toga je veoma važno nanositi kremu za zaštitu svaki dan, bez obzira da li je sunčano ili oblačno.

Predstavljeni Eucerin Sun preparati za lice poboljšani su s izrazito prijatnom teksturom koja pruža zaštitu od UV zraka i jača ćelije kože da razviju mehanizam sopstvene zaštite i oporavka DNK.

U procesu unapređenja asortimana preparata za lice stručnjaci za kožu iz Eucerin Sun tima razvili su sveobuhvatnu zaštitu protiv suncem prouzrokovanog oštećenja kože – kako u površinskim, tako i u dubljim slojevima kože. Novi preparati za lice pružaju biološku zaštitu kože iznutra. Oni sadrže prirodan sastojak gliciretinsku kiselinu, koja pruža podršku koži da sopstvenim mehanizmima štiti i regeneriše svoju DNK.

Tagovi: