Otvorena registracija za Digital Day 2015 – promotivna cena ulaznica do 2. aprila

by | mart 27, 2015

Konferencija o digitalnom i interaktivnom oglašavanju – Digital Day 2015, održaće se 13. maja u Domu omladine Beograda. Peti put zaredom, konferencija će u Beogradu ugostiti stručnjake iz ove najperspektivnije i najefikasnije oblasti medijskog oglašavanja, a posetioci će biti u prilici da čuju njihova korisna iskustva stečena kroz praksu na razvijenim tržištima Evrope.
gallery-img 9
Ovogodišnja konferencija fokusiraće se na napredne alate i funkcije koje nudi digitalna tehnologija, a koji oglašivačima pomažu da ostvare maksimalan povraćaj investicija uloženih u oglašavanje, pod šaljivim sloganom “Show me the money!”. Gostujući predavači i stručnjaci iz oblasti digitalnog oglašavanja, govoriće o uspešnim primerima iz prakse i naprednoj tehnologiji koja omogućava efikasno medijsko planiranje, precizno targetiranje ciljne publike, praćenje i real-time optimizaciju uloženog budžeta, sve u cilju postizanja što veće efikasnosti oglasnih kampanja, što je svakako primarni cilj oglašavanja.
DD pic 2

DD pic 3
DD pic 7

Posetioci konferencije Digital Day 2015 će pored sticanja novih znanja, ideja i informacija o trendovima sa naprednijih tržišta, imati priliku i za kvalitetan networking koji ova konferencija nudi već petu godinu zaredom, zahvaljujući stručnoj publici iz celog regiona koja se tradicionalno okuplja u Beogradu ovim povodom.
gallery-img3

Promotivni period za kupovinu ulaznica za Digital Day 2015 traje do 2. aprila, a registracija se vrši putem online prijave na sajtu Digital Day.rs.

Foto: PR

Tagovi: