Pampers organizuje proslavu Dana deteta

by | maj 29, 2015

Postoji momenti u Vašem životu koji su vredni da se proslave, a jedna od tih prilika je i Dan deteta, kada će Pampers zajedno sa roditeljima i mališanima slaviti ljubav, san i igru kao tri glavna sastojka za srećan razvoj dece.

Foto: PR

Foto: PR

Pozivamo i vas da se pridružite proslavi Dana deteta 1. juna, 2015. godine na igralištu koje je adaptirao Pampers. Čekamo vas na Keju Oslobođenja u Zemunu od 17h (od hotela Jugoslavija u pracu Zemuna)!

LJUBAV: Specijalni zid sa bebinim gestovima ljubavi pomoćiće roditeljima da razumeju jezik svojih mališana i lako odgovore na njega.

SAN: Roditeljima će na raspolaganju biti i Pampers stručnjaci: dermatolog, pedijatar i psiholog, koje ćete moći da konsultujete na temu bebinog sna, ili na bilo koju drugu temu koja vam je interesantna.

IGRA: Vaši mališani će uživati u slobodnoj igri na otvorenom, u dvorcu za skakanje ili igri pravljenja balona sa klovnom i omiljenim crtanim junacima.

Sve što treba da ponesete je osmeh i da uživate u prijatnom popodnevu sa svojom porodicom na igralištu.

Priključite se i Pampers roditeljskoj zajednici i podelite svoja iskustva sa drugim mroditeljima. Više o tome pogledajte OVDE. 

Pozivnica za proslavu Dana deteta

Tagovi: