Pampers roditeljska zajednica

by | mart 29, 2015

Svaka mama zaslužuje svu podršku ovoga sveta! Od 9. marta, 2015. godine imate celu Pampers roditeljsku zajednicu koja navija za vas! Pampers je kreirao ovo mesto samo za vas kako biste mogle da delite svoja iskustva i pitanja vezana za život majke, zajedno sa drugim mamama i našim doktorima.

Foto: PR

Foto: PR

Bilo da ste trudni, ili ste se tek porodili, ili već imate iskustva kao majka, verovatno imate hiljadu pitanja o porodici i životu sa novim članom. Kako bismo vam pružili podršku i dragocene savete, Pampers je kreirao online Pampers roditeljsku zajednicu na kojoj ćete ima priliku da slobodno komunicirate sa drugim mamama, pedijatrom, dečjim psihologom ili dermatologom.

„Roditeljstvo je za mene najlepša životna uloga, iako je puna izazova koje uspešno savladavam uz savete porodice, doktora, ali i drugih mama na forumima. Sada sam za zadovoljstvom prihvatila da budem deo online Pampers roditeljske zajednice gde ću biti u prilici da dobijem savete drugih majki i razmenjujem sa njima svoja dosadašnja iskustva.”, rekla je Danijela Buzurović, voditeljka i mama.

Svakog meseca, Pampers zajednica će organizovati online sastanke sa svim učesnicima, kada ćete imati priliku da u realnom vremenu “četujete” sa doktorima, i ostalim mamama.

Nakon toga, samo za vas pripremićemo Pampers E-book koja će biti sastavljena od svih važnih tema i saveta, a koju ćete besplatno moći da preuzmete sa Pampers FB stranice.

Kada god budete imali neko pitanje, ili želite da podelite svoja iskustva sa drugim majkama, mi smo tu za vas na Pampers roditeljskoj zajednici.

Tagovi: