Počelo prijavljivanje za “We Run Belgrade 2015”: Poznate ličnosti dočekale trkače

by | jul 23, 2015

U sredu, 22. jula, u 19 časova, ispred šoping centra Ušće, zvanično je počela registracija i prijavljivanje trkača za veliku „We Run Belgrade 2015“ trku, koja će se održati 6. septembra.

Foto: PR

Foto: PR

Veliki broj posetilaca koji se našao na platou ispred TC Ušće, imao je priliku da uživa u pesmama beogradske rep grupe THC Familija, ali i da se prijavi za trku uz pomoć poznatih ličnosti i sportista, koji su prikupljali prijave zainteresovanih. Sa trkačima su se ispred Ušća družili košarkašica Milica Dabović, glumica Tamara Dragičević, pevači Nikolija Jovanović i Nikola Rokvić, manekeni Danijela Dimitrovska, Bojana Barović i Vlada Vuksanović, kao i kreator Saša Vidić. Voditeljka programa Marijana Mićić, pobrinula se za dobro raspoloženje velikog broja prisutnih na platou ispred TC Ušće.

Foto: PR

Foto: PR

Zainteresovani trkači koji nisu uspeli da dođu i uživaju u zabavnom programu, mogu se ubuduće prijavljivati za trku putem veb stranice www.werunbgd.rs, ili u Nike prodavnici u Ušće šoping centru.

We Run koncept trke, opšte je poznat širom evropskih i svetskih metropola, a Beograd je prvi grad koji će započeti ovogodišnju seriju. Svi zainteresovani trkači, moći će da izaberu trku od 5km, ili da testiraju svoje mogućnosti i izdržljivost i prijave se za trku od 10km.

Foto: PR

Foto: PR

„We Run Belgrade 2015“ je od velikog značaja za sve ljubitelje trčanja, ali i onih koji nisu aktivni trkači, već žele da pomere sopstvene granice izdržljivosti i obore rekorde.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Tagovi: