Počinje izložba novogodišnjih jelki Designers Christmas Trees

by | novembar 30, 2015

dct

U saradnji sa Mercator Centrom, ove godine Serbia Fashion Week i magazin Hello! prvi put organizuju projekat Designers Christmas Trees.

Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu.

Jelke poznatih dizajnera posetioci Mercator Centra biće u prilici da vide od 1.12. u Novom Sadu, a od 2.12. u Beogradu. Izložba koju će pratiti animacije za odrasle i decu, biće postavljena do 15. januara 2016. godine.

Poznati dizajneri će lično predstaviti svoje jelke, pričati o svojoj inspiraciji i družiti se sa posetiocima.

Pored poznatih dizajnera iz Srbije kao što su Zvonko Marković i Bata Spasojević, posetiocima Mercator Centra će se predstaviti jelke koje su dizajnirali Agatha Ruiz De La Prada i Jean Paul Gaultier.

Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.

Dizajneri koji će sutra 1.12. od 12 sati u Mercator Centru (Novi Mercator) otvoriti događaj su Bata Spasojević, Milena Radović, Milica Tricković, Mladen Milivojević Baron, Ivana Đurić, Vesna Milošević, Bojana Dolamić, Jovana Petković i Barda&Zaga.

Dizajneri koji su potvrdili svoj dolazak na otvaranje 2.12. u 12sati u Mercator Novi Sad su Danijela Božić, Marija Šabić, Dušica Župnjak/PRIK, Zorana Miličić, Marko Marosiuk i Dragana Rakita.

Tagovi: