Počinju „Dani Grčke“ u Šoping centru Stadion

by | novembar 27, 2015

oglas_hello

Od 27. do 29. novembra u Šoping centru Stadion održava se zanimljiv i interaktivan događaj „Dani Grčke„.

Večeras od 19h, manifestaciju svečano otvaraju gosti iz Ambasade Grčke, Helenskog privrednog udruženja Srbija i Turističke organizacije Grčke, nakon čega sledi nastup grčkih plesača i mini koncert grčke muzike.

Osetite delić atmosfere Grčke, uživajte u izložbi fotografija grčkog kopna i grčkih ostrva, pogledajte inspirativne video klipove koji prikazuju različita mesta i aktivnosti, probajte grčko meze i otkrijete sve raznovrsnosti koje Grčka nudi kao turistička destinacija.

Svi posetioci će takođe biti u prilici da učestvuju u kreativnim jezičkim radionicima, koje organizuje Helenska fondacija za kulturu, te da uživaju u muzičkim koncertima i zabavi. Povodom organizovanja manifestacije „Dani Grčke“, Ambasada Grčke u Beogradu i Turistička organizacija Grčke organizuju promotivnu aktivnost na Facebook i Twitter stranicama Ambasade Grčke i poklanjaju putovanje za dve osobe u Atinu za pravoslavni Božić u januaru 2016, u saradnji sa Aegean Airlines. Za više informacija, posetite Fejsbuk stranicu OVDE. Promotivna aktivnost je već počela i trajaće do 28.11.2015. (23:59h).
Agencije Aegean Airlines, Kon Tiki Travel, Big Blue, Belvi Travel i Turistička organizacija Grčke pripremaju posetiocima manifestacije još iznenađenja i puno korisnih informacija o ranom bukingu za putovanja u Grčku.

Ljubitelji šarmantnog kuvara Džejmija Olivera moći će da uživaju u najnovijim pričama istoimenog magazina, Roda Megamarket omogućio je potrošačima da osete miris i ukus mediteranske kuhinje, uz ponudu grčkog maslinovog ulja, voća i povrća, bogatog izbora sireva i mlečnih proizvoda, vina, kao i mnogih drugih grčkih proizvoda u ponudi Rode, sa popustom čak i do 30 posto za neke od njih.

„DINAMIKA“ & „DJ EXPRES“ će u subotu 28.11. od 18:00h izvesti mini koncert popularnih grčkih kompozicija.
U 12h u subotu 28.11 i nedelju 29.11. nikako nemojte propustiti ni „Grčko Mezze zgodno za uz uzo 😉 “ part one&two – atraktivni food show – male tajne grčke kuhinje – koji za vas spremaju Mezestoran Dvorište-Mediteransko grčki restoran i učenici Srednje turističke škole iz Novog Beograda.

Detaljan program možete pogledati i OVDE

Tagovi: