Podstaknite kreativnost kod dece!

28.02.2012 u 14:10 časova Nema komentara

Četvrti međunarodni bijenale umetničkog dečijeg izraza – BUDI biće održan u Pančevu od 15. maja do 15. juna, a priliku da učestvuju u njemu imaju sva deca uzrasta od 5 do 15 godina koja pošalju svoje umetničke radove.

Tema ovogodišnjeg festivala inspirisana je odnosom roditelja prema deci, odnosno želi da ukaže roditeljima da nisu u pravu kada kažu da deca ništa ne znaju, već sasvim suprotno, kako glasi i slogan “Deca znaju sve!”

Konkurs za sve individualne i grupne radove traje do 30. aprila, u kategorijama “Detinjstvo i igračke”, “mjuziklaža”, “Kreiraj čarapu sa Pipi”, “(Pro)Budi emocije”, “Bonton u stripu”, “Džungla na asfaltu”, “Otkačena redakcija”.

Radove donesite ili pošaljite na adresu: Kulturni centar Pančeva, Vojvode Živojina Mišića 4, 26000 Pančevo, Srbija, ili na e-mail budi@3dnet.rs, sa naznakom “Za konkurs 4. BUDI”.

Cilj BUDI festivala je da promoviše stvaralaštvo za decu i da im ponudi zanimljive sadržaje, što ga čini jedinstvenim dečijim festivalom u zamlji i regionu.

Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.