Poznati na Reebok partyju

by | novembar 20, 2013

Reebok Classic žurka okupila je sve one koji vole odličan klupski provod i koji, kao i Classic, žive sa žarom, unose strast u sve što rade i inspirišu svet oko sebe. Brejk denseri, hip hoperi, ljubitelji street art kulture, umetnici, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, i ostali ljubitelji brenda Reebok Classic proveli su fantastično veče u klubu KC grad, uz odličnu Classic atmosferu za koju su bili zaduženi DJ Prema i Galeb Nikačević.

8

Reebok Classics partyju prisustvovali su i Reebok ambasadori Katarina Vučetić, Dario Ćirić, Marko MaraQya, Bane MVP, kao i Irina Radović, Una Senić, Marko Prokić, Marko Đurovski i drugi.

20

16

7

6

5

4

3

1

Na žurki je proglašen novi Reebok Classic ambasador, pobednica konkursa “Postani Reebok Classic ambasador“. Među talentovanim didžejevima, borderima, dizajnerima, hip hoperima, plesačima, muzičarima, ekstremnim sportistima, žiri je odabrao pet finalista koji su pokazali da poseduju Classic vrednosti i imaju talenat koji ih izdvaja.

21

19

14

Mlada plesačica Anja Stefanović a.k.a. Unja Green, osvojila je titulu Reebok Classic ambasadora za Srbiju za narednih godinu dana i tako postala deo ekipe koju čine Ališa Kiz, DJ Prema, DJ Ike, Marko MaraQYa i Labirinth.

Unja green - pobednica

9

Reebok je pokazao da je uvek u potrazi za onima koji dele vrednosti čuvene Classic kategorije, kreativni su, zabavni, jedinstveni i žele da postanu Classic, a veliki broj okupljenih na party-u dokazao je da Reebok Classics traje za sva vremena!

Tagovi: