Aleksandar Josipović predstavio „Tajni govor tela“

by | jun 10, 2014

Veliki broj posetilaca UŠĆE Shopping centra okupio se na promociji knjige “Tajni govor tela” Aleksandra Josipovića, poznatog plesnog umetnika, dugogodišnjeg člana pariskog Moulen Rouge i sudije aktuelnog šou programa “Ples sa zvezdama”.

Promocija knjige Aleksandra Josipovica1

Promocija je imala humanitarni karakter, jer je prihod od prodaje knjige, koja je imala cenu koju su sami posetioci UŠĆE SC odredili, usmeren ka porodici Starčević iz naselja Rvati kod Obrenovca, koja je u poplavama ostala bez imovine.

Govor tela je moćan koncept koji uspešni ljudi danas uče i izučavaju. Teorija govora tela je postala popularna poslednjih godina jer su psiholozi mogli razumeti ono što želimo reći kroz gestove i izraze lica jer govor tela otkriva temeljne osećaje i stavove. Tajni govor plesa govori o neverbalnoj komunikaciji koja se dešava u plesu. To je rad, koji u centar svog istraživanja i analize postavlja tezu da je za svakog učitelja plesa od suštinske važnosti da ovlada i da vlada veštinom komunikacije, a posebno neverbalnim kodovima sporazumevanja, na kojima se i zasniva ples kao umetnost“, rekao je Aleksandar.

Podršku u promociji Josipoviću su pružio je kolega Nikola Mandić, kao i Sara Jovanović.

Promocija knjige Aleksandra Josipovica2

Promocija knjige Aleksandra Josipovica

Aleksandar Josipovic otkriva tajne neverbalne komunikacije

Tagovi: