„Aqua Viva oaza podrške“ startovala u Novom Sadu

by | septembar 3, 2013

Brend Aqua Viva, u okviru kompanije Knjaz Miloš, pokrenula je kampanju pod nazivom „Aqua Viva oaza podrške“ sa ciljem da na jedan drugačiji i proaktivan način promoviše važnost podrške koju porodica treba da nam pruži kako bismo na najbolji način prepoznali naše talente i dostigli ciljeve.

ND STUDIO_132

Aqua Viva Oaza podrške, koja će svoje aktivnosti posetiocima nuditi širom Srbije, startovala je u Novom Sadu, tačnije na popularnom kupalištu Štrand.

Svi građani koji su posetili „Aqua Viva oazu podrške“ na novosadskom Štrandu imali su priliku ne samo da uživaju sa porodicom u prirodi, već i da nauče nešto o pravilnoj rehidrataciji i ishrani, kao i o važnosti redovne fizičke aktivnosti.

ND STUDIO_138

Posetiocima „Aqua Viva oaze podrške“ na raspolaganju su bile višestruke aktivnosti. Naime, najmlađi su imali priliku da pohađaju školicu za početnike u vožnji rolera i bicikla, kao i da sa pedagogom i psihologom učestvuju u programu profesionalne orjentacije, kako bi na zabavan i kreativan način otkrili svoja potencijalna zanimanja.

ND STUDIO_068

ND STUDIO_107

ND STUDIO_150

ND STUDIO_164

ND STUDIO_181

ND STUDIO_183

ND STUDIO_186

ND STUDIO_196

Najmlađi su sa timom pedagoga kroz pisanje i crtanje imali priliku da rade testove vezane za osećanja i samopouzdanje, kao i testove opšteg znanja.

ND STUDIO_047

ND STUDIO_159

S druge strane, školarci su mogli da se posavetuju sa psihologom na polju profesionalne orijentacije. Svim članovima porodice na raspolaganju su bili časovi joge i pilatesa, ali i nešto dinamičnije aktivnosti poput tenisa i badmintona na travi. Sve aktivnosti su bile pod nadzorom i organizacijom animatora i dr Feelgood tima.

ND STUDIO_110

ND STUDIO_125

ND STUDIO_133

ND STUDIO_143

Aqua Viva podržava i zastupa kvalitetno porodično okruženje i svakodnevnu podršku, te je kampanja „Aqua Viva oaze podrške“ pokrenuta sa ciljem da promoviše porodične vrednosti i podseti nas koliko nam je porodica veliki oslonac u životu. Pored lepog i kvalitetno provedenog vremena u prirodi sa svojim najmilijima, porodicu koja se u najvećem broju pojavi očekuje i specijalan poklon.

Budite deo Aqua Viva oaze podrške!

Tagovi: