Stručnjaci i mame otkrivaju savršen recept za zdravu bebinu kožu

by | novembar 21, 2013

Stručnjaci potvrđuju uverenje mama da svež vazduh doprinosi poboljšanju bebine kože. Zbog toga je Pampers napravio Premium Care sa zaštitom kože od 5 zvezdica koje imaju mikro pore koje dišu za osećaj svežeg vazdha na bebinoj koži. Razvijen da vlažan vazduh ispušta napolje a svež vazduh unutra, Pampers Premium Care spoljni preklop koji diše sa mikroporama daje bebinoj koži u području pelena dobro okruženje za zdravlje kože.

Danijela Buzurovic sa Pampers_strucnjacima

Pampers se udružio sa vodećim pedijatrom, psihologom, dermatologom i mamama zajedno sa Danijelom Buzurović na događaju u New Moment galeriji , koji su pokušali da objasne kako svež vazduh na bebinoj koži pomaže njen razvoj i kako mama može da bude sigurna da koža njene bebe dobija dovoljn o svežeg vazduha tokom celog dana a njen razvoj najbolju moguću podršku, bez nelagodnosti da je pustimo da ide bez pelena.

Govor dr Svetlane_Zdravkovic,psihologa

Kako bi odgovorili na ova pitanja Pampers stručnjak doc dr sc. med. Nevenka Raketić je izjavila: „Kao pedijatar preporučujem čestu promenu pelena, posebno u prvim mesecima života bebe, tako da je izbor pelena veoma važan. Pored toga, pelene treba da svojim oblikom postavljaju kukove bebe u pravilan položaj, tako da nije neophodan široki povoj. Čuvajući dobar kvalitet bebine kože,pelena koja diše kao što je Pampers Premium Care pomoćiće da se održi idealno okruženje kože u području pelene. To podrazumeva okruženje u kojem vazduh cirkuliše, uslovi su uravnoteženi i vlažnost se brzo izvlači sa površine kože. Kada je koža suva i zdrava, beba će moći normalno da raste i da se razvija”.

Pampers Premium Care_dogadjaj

Poznata mama Danijela Buzurović sa strašću brine o tome da koži njene bebe pruži najbolju negu.

Danijela Buzurović je izjavila: „Svakoj mami je najvažnije da zna da joj beba nije gladna i da su joj pelene suve. Nekada su se naše mame mučile perući stotine pelena i nakon toga ih peglale. U današnje vreme zahvaljujući Pampersu, mama ima više vremena za bebu, pa je i beba srećnija i njena koža unutar pelene diše i uvek je suva. Od prvog dana od kada je Nestor rođen ja sam sigurna jer koristim samo Pampers Premium Care pelene.

Danijela Buzurovic, novinar i_voditelj

Tokom događaja, stručnjaci su obezbedili savete i tehnike koje će pomoći majkama da održe kožu njihovih beba u idealnom stanju.

Pampers Premium Care sa mikroporama koje dišu će pomoći da se održi dobro okruženje bebinoj koži unutar pelena, pomažući koži da diše kako bi dobila što je više svežeg vazduha.

Sve veličine Pampers Premium Care pelena za zaštitu kože od 5 zvezdica imaju propustljive mikropore koje obezbeđuju razmenu vazduha pomažući da se obezbede dobri uslovi za kožu i osećaj svežeg vazduha na bebinoj koži čak i kada je u peleni.

Za kompletnu zaštitu sa 5 zvezdica koristite Pampers Sensitive maramice.

Premium Pack with Wipes

Tagovi: