Telekom Srbija proslavio 15. rođendan

by | decembar 17, 2013

15 godina mts-a

Kompanija Telekom Srbija proslavila je 15. godina uspešnog poslovanja brenda mt:s. Tom prilikom, nagrađeno je 15 najvernijih korisnika, koji su uz mt:s od samog početka, a rukometašice Marina Dmitrović, Ivana Milošević i Ana Kačarević uručile su dobitnicima vredne nagrade – prepaid 3G data SIM sa 6GB saobraćaja i SAMSUNG GALAXY Tab 3 od 7 inča. Osim toga, prisutnima je premijerno prikazan i promotivni film o prvih 15 godina mt:s-a, njegovom razvoju i usponu do vodećeg mobilnog operatora na tržištu Srbije.

Marina Dmitrovic, Ivana Milosevic i Ana Kacarevic urucuju nagrade korisnicima

Tempo svakodnevnog života, kao i napredak telekomunikacija, a posebno mobilne telefonije, primorava nas da neprestano gledamo napred, u budućnost, i da stalno razmišljamo o novim uslugama, servisima i funkcionalnostima. Međutim, neophodno je ponekad u životu okrenuti se iza sebe i zapitati se da li su i gde nestale prave vrednosti kao što su prijateljstvo i vernost. Upravo je današnji jubilej, 15 godina mts-a, pravi trenutak da se setimo tih pravih vrednosti i da ih pohvalimo i nagradimo, kao i naše verne korisnike. Kao i prethodnih 15 godina, mt:s će i ubuduće nastaviti da prijatno iznenađuje svoje korisnike, a zanimljive promocije koje nas očekuju u narednom periodu samo su deo našeg rođendanskog poklona korisnicima“, rekla je Ljubinka Zarubica, direktor Funkcije za marketing i razvoj privatnih korisnika.

Petnaest godina mt:s-a, sa jedne strane je dovoljno dug period da možemo da kažemo da je prijateljstvo između mt:s-a i naših korisnika prošlo sve faze i sve ispite, da bi se na kraju pokazalo kao pravo i iskreno. Sa druge strane, isti taj period, je i dovoljno kratak da verujemo da su najbolje godine tek pred nama. Svakako ćemo se truditi da u budućnosti još više čujemo glas i želje svojih korisnika i sve svoje aktivnosti podredimo njihovom zadovoljstvu“, izjavio je Dejan Ognjanović, direktor Funkcije za brigu o privatnim korisnicima.

Dejan Ognjanovic i Ljubinka Zarubica, MTS sa rukometasicama Srbije

Svima prepoznatljiv brend mt:s sa sloganom „Imate prijatelje!“ pokrenut je 1998. godine, sa željom da komunikaciju građana učini lakšom, bogatijom i sadržajnijom, pružajući svojim korisnicima najmodernije usluge koje se nalaze u portfolijima vodećih evropskih operatora mobilne telefonije.

Tagovi: