U Beogradu održana prva Trka pisaca

by | oktobar 16, 2013

Povodom 15 godina od osnivanja izdavačke kuće Laguna, Honda Srbija i Laguna organizovale su nesvakidašnju Trku pisaca.

grupna

Tačno u 18.30 sati iz salona Honde na Novom Beogradu krenuli su Lagunini pisci: Ivana Kuzmanović, Miša Aleksić, Mirjana Đurđević, Aleksandar Ignjatović, Zorica Karanović i Miloš Rajković, praćeni novinarskim ekipama.

Pisci su imali zadatak da obiđu knjižaru Delfi u Zemunu, knjižaru na Terazijama i u SKC-u. Svaki pisac potpisao je pet primeraka svog novog romana, a kao potvrdu za uspešno završen zadatak dobio je sertifikat.

U knjižaru Delfi u SKC-u prva je ušla Ivana Kuzmanović. Primerke svoje knjige u knjižari na Terazijama prvi je potpisao Miloš Rajković, dok je u knjižaru Delfi u Zemunu prvi ušao Miša Aleksić.

Salon Honde bio je ujedno i cilj ove jedinstvene trke u kojoj se dogodila zanimljiva završnica. Naime, Miloš Rajković prvi je automobilom ušao u dvorište salona, ali je Aleksandar Ignjatović prvi predao sertifikate koji su bili dokaz da su uspešno obavili zadatke. Treća na cilj stigla je Ivana Kuzmanović, dok je odmah za njom stigao i Miša Aleksić. Vrlo brzo na cilj su stigle i druge dve Lagunine književnice – Mirjana Đurđević i na kraju Zorica Karanović.

IMG_0934

IMG_0803

IMG_0794

IMG_0774

IMG_0715

IMG_0882

Svim učesnicima trke nagrade uručili su glumac Branislav Trifunović i Vanja Gavrovski, PR Lagune.

Po završetku Trke pisaca, usledila je Žurka u crvenom, na kojoj su svi prisutni imali po neki crveni detalj. Veliki broj zvanica i prijatelje Lagune i Honde zabavljali su grupa Gitarsi i Aleksandra Radović.

IMG_9807-1

Tagovi: